سلام خانما کتاب پیش دبستانی برای دخترم میخوام چون امسال نمیره مدرسه میخوام بگیرم توی خونه باهاش کار کنم چه کتابی رو پیشنهاد میدین اونایی که بچه هاشون پارسال پیش دبستتنی میرفتن کتاباشونو میشه معرفی کنید مرسی
کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
من مربی هستم. کتاب از آموزش پرورش به مربی میدن. باید از یکی از مربی ها بگیرین. من چند تا نو آموز این مدلی دارم. فقط کتاب گرفتن. تو واتساپ بهشون درس میدم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مربی هستم. کتاب از آموزش پرورش به مربی میدن. باید از یکی از مربی ها بگیرین. من چند تا نو آموز این ...
عزیزم منم میتونم داخل گروهتون بشم ؟
کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....