2777
2789

اعصابم خورده

کلافه م 

خواهرشوهرم اینا خونه ساختن 

ی شهر دیگه زندگی میکنن 

دروافعا همه ی خانواده ی شوهرم ی شهر دیگه ن و فقط یکی از خواهرشوهرای دیگه تو شهر ما زندگی می‌کنه 

حالا اون خواهر شوهرم ک خونه ساخته می‌خواسته ی مراسم جمع و جور برای خونه ش بگیره بدون آهنگ البته فقط میخواد غذا بده ب فامیل 

مراسمشونم فردا یا پس فردا بوده فک کنم 

حالا ب من هیچی نگفتن 

و همه فامیلاشونم خبر دارن 

حتی اونایی ک شهر ما زندگی میکنن هم خبر دارند 

اما من عروسشونم بهم نگفتند 

حالا ب شوهرم گفتم چرا ی دهن ب من نگفتم ؛گف تو با این وضعیت کجا میخوای بری 

منم گفتم نرمم از رو ادب و احترام باید ی دهن میگفتن 

یعنی من ک عروسشونم آدم نیستم 

سر همین بحثمون شد 

البته من دعوایی نکردم خدایی 

اما از شوهرم برای. این ناراحتم ک هروقتتتتت خودش از خانواده م دلخور شه دلداریش میدمو اگه نیاز باشه ب خانواده م تذکر میدم 

همیشه احترامشو نگه میدارم پیش خانواده م و جلو اونا خیلی بهش ارزش میدم و هواشو دارم اگه ی وقت یکی از اعضای خانواده مم شوخی کنن ک بهش بربخوره فوری پشتش در میام و میگم نگین من خوشم نمیاد 

از این ناراحتم ک شوهرم کسی ک انقدر پشتشم 

ب خاطر قضیه دیروز بدتر میخواد منو اذیت کنه 

دیروزم می‌خنده میگه ناراحت نشو یا اگه ناراحتم شدی نیازی ب ناراحت شدنت نیس چون تو نمیتونی بری و نیازی نیست بهت بگن 

آخه یعنی چی واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار شوهرت بره ازحالا 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری
حق داری

ب خدا انقدر دلم شکسته 

سال پیش یکی از خواهرای دیگه شم برای خونش مراسم گرفت مامانم از مادرشوهر خواهرشوهرم هدیه بهترین بهشون داد 

من ب جهنم 

ی دهن ب مامانم نگفتن و بهش زنگ نزدن 

حالا مامان من باشه برای هرمراسمش تک تک بهشون زنگ میزنم و دعوت میکنه

همه مردا همینن اول آخر خواهر مادرشونو لیس میزنن هر چی هم زنشون خوب باشه به دل نگیر ول کن مهم نباشه برات

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉

کاملا حق داری ب ادم برمیخوره این رفتارا. این فرق گذاشتن. احترام گذاشتن و احترام ندیدن.

ب نظرم به روت نیار دیگه و تو هم هیچی نگو ب خانوادش یا شوهرت انگار دیگه برات مهم نیست. یبار مث خودش رفتار کنی متوجه کار بدشون میشن

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

ازوقتی کرونا اومده خانواده شوهرم مهمونی میگیرن بمن نمیگن میدونن من نمیرم چون  باردار بودم الانم زایمان کردم به شوهرمم گفتن ما نمیگیم چون  میدونیم نمیاد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب