2777
2789
عنوان

تو رو خدا شما بگین حق با کیه من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ولی تو هم دیگه تو مشکلات طرف خانواده ات رو یه کم بگیر

ب خدا اگه نیاز باشه میگیرم نمیگم اونارو کلا رها کردم نه 

اما هیچوقت نزاشتم شوهرم حقش پایمال بشه 

ب خدا ی بار ب خاطر ی مراسم ک شوهر خواهرم ب شوهر من خبر نداد ؛من همونم ب خواهرم گفتم 

گفتم توقع داشتم شوهرت ی زنگ بزنه ب شوهرم و حتی شوهرمو دلداری دادم و خودمم نرفتم 

خواهرم ما زنا شعورمون بیشتره .ولا من نا حالا هیچ دلداری از شوهرم ندیدم  13 ساله زندگی میکنیم اصلا برای هیچ کاری  مرحم نبوده فقط نمک روزخم بوده البته زندگی ارومی دارم ولی اصلا بلد نیست همدردی .

خواهر شوهرتم به جهنم سرشو بگیره که تو رو خبر نداده  تو هم نرو بهتر .بعدا هم زبونت دارزه که بگو من اصلا خبر نداشتم 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

میدونی چیه کلا خصلت مرداست خیلی طرف خانوادشون هستن واین موضوع هم چندان موضوع مهمی نیست برا منم نمیگن همیشه به شوهرم میگن منم از اون میشنوم اوایل ناراحت میشدم اما الان مهم نیست برام ممکنه به شوهرت گفته باشن دیگه لازم ندیدن گفتن اون به تو میگه

ببین بالا بری پایین بیای هر لطفی کنی همهههههههه مردای ایرانی این مدلین. خانوادشون براشون حقه!!!!!!! 

پس حق داری ولی خودتو اذیت نکن. اون‌ شب یه برنامه با دوستت یا تنهایی بذار برا خودت غذا سفارش بده عشق کن

تیکر 
ب خدا اگه نیاز باشه میگیرم نمیگم اونارو کلا رها کردم نه  اما هیچوقت نزاشتم شوهرم حقش پایمال بش ...

مردها کلا تو این چیزها بی شعورن

حالا شاید به خواهرش گفته

ولی تو نمیدونی

❤️❤️
از این ناراحتم ک شوهرم کسی ک انقدر پشتشم  ب خاطر قضیه دیروز بدتر میخواد منو اذیت کنه  دی ...

خوب چ کاری از دست شوهرت برمیاد وقتی دعوت نکردن زنگ بزنه بگه تو رو خدا دعوت کنید ما رو باید از دست خواهر شوهرت ناراحت باشی شوهرت چ گناهی کرده

حق با توعه خواهر ولی چه کنیم که چیزایی که واسه ما مهمه وایه مردا اهمیت نداره!شوهر منم همینه😬

خیلی حالم بده

بی احترامی میکنن راحت 

یعنی ی زنگ بزنن و خبر بدن انقدر زورشون اومده 

واقعا اونا حالا ب جهنم توقع داشتم شوهرم آرومم کنه بدتر میگه ب منم نگفتن 

تو چرا ناراحتی 

گفتم تو پسرشونی ب دل نمیگیری 

اما وقتی تو توقع احترام از سمت خانواده مو ب خودت داری 

چرا من ک عروس مامانت اینام ب احترامم ی زنگ نزدن 

بدتر پشت اونا در اومد 

حالا دیشب میگه آره حق داری منم تا می‌خوام حرف بزنم می‌ره وسط حرفم میگه ولش کن حرفشو نزن و اینطوری حالم بدتر میشه 

من نیاز دارم بهش بگم علت ناراحتیمو 

حتی دیروز بحث کرد صداشو برد بالا اما من آروم حرفامو زدم

از این ناراحتم ک شوهرم کسی ک انقدر پشتشم  ب خاطر قضیه دیروز بدتر میخواد منو اذیت کنه  دی ...

طبیعیه منم تازه عروسم موقع جهاز همسرم یه شهر دیگه بود چون خونه پدرم جا نبود مجبورم شدم ببرم جهازو مادر شوهر و خواهر شوهرم تا وقتی کارگرا وسایل می آوردن بودن ولی فقط حرف می زدن وقتی هم کارگرا رفتن اونا هم خداحافظی کردن و رفتن چند روز بعدشم جهاز دختر خواهر شوهرم بردن منو نگفتن شوهرم بیخیال..