2777
2789
عنوان

تو رو خدا شما بگین حق با کیه من یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 77 پست
همه مردا همینن اول آخر خواهر مادرشونو لیس میزنن هر چی هم زنشون خوب باشه به دل نگیر ول کن مهم نباشه ب ...

دلم شکسته اگه زن بدی باشم میگم منم ب موقع هواشو نداشتم داره تلافی می‌کنه 

اما منی ک همه جوره پشتش بودم چطور انقدر راحت پشت منو خالی میکنه

کاملا حق داری ب ادم برمیخوره این رفتارا. این فرق گذاشتن. احترام گذاشتن و احترام ندیدن. ب نظرم به رو ...

نه چیزی نمیگم 

فقط منتظرم زنگ بزنه مادرشوهرم

بهش میگم ک زورتون اومد ی زنگ بزنین و منو خانوادمو دعوت کنین 

بهش میگم اگه احترام گذاشتنتون همین اندازه س مام مثل خودتون احترام میذاریم بهتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حالم بده بی احترامی میکنن راحت  یعنی ی زنگ بزنن و خبر بدن انقدر زورشون اومده  واقع ...

ولش کن توام از این به بعد مثل خودش رفتار کن!

مردارو هر چی کمتر تحویل بگیری بهتر!

اصلا مردا همشون سرو ته یه کرباسن!اعصاب خرد میکنن فقط!

ب قرآن انقدر بهم برخورده

بازم حق داری من خانواده شوهرم حرفم شد حالا شوهرم بخاطر من نمیر خونه پدرش ولی تا مشکلی پیش میاد میگه من بخاطر تو نرفتم حالا من دیشب با زور فرستادمش که بره 

.به جای بلند کردن صداتون منطقتون زیاد کنید . .  آقامون ضربان قلبم نباشه هلاکم   
ب خدا انقدر دلم شکسته  سال پیش یکی از خواهرای دیگه شم برای خونش مراسم گرفت مامانم از مادرشوهر ...

مامانت میره برای مراسم منزل نوی خواهر شوهرت؟

بیکاره؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
ازوقتی کرونا اومده خانواده شوهرم مهمونی میگیرن بمن نمیگن میدونن من نمیرم چون  باردار بودم الانم ...

خب نری 

باید ی دهن بهت بگن 

باید از رو احترام خبر دارن کنن بگن اگه میتونی بیا اگه م نمیتونی ب خاطر بچه نیا چون میدونیم ب خاطر بچه سختته

حق داری عزیزم ولی ول کن واقعا ارزش نداره

عمه ها و عمو های من همگی با هم هماهنگ کردن از جلو خونه ما رد شدن رفتن شمال بهمونم هیچی نگفتن با اینکه بابام برادر بزرگه

مامانم اصن توجه نکرد چون میگف اونا حتما از ما خجالت میکشیدن و مارو در حد خودشون ندیدن که نگفتن

مراسم برا خونه🙄 با آهنگ🙄 بعد آهنگ دارا آهنگ چی میذارن؟! هله دان دان خونه ی جدیده هله دان یارم ...

ما مثلا مادر خانوم یا آقا دعوت میگیره فامیلای نزدیک رو به صرف چای شیرینی میرن یه کادو هم میدن

ولی مراسم آهنگ دار رو خدایی نشنیده بودم😑

خواهرم ما زنا شعورمون بیشتره .ولا من نا حالا هیچ دلداری از شوهرم ندیدم  13 ساله زندگی میکنیم اص ...

آره می‌خوام همینو بگم ب خواهرشوهرم

بزار باشه زنگ بزنن حسابی دارم براشون

نه چیزی نمیگم  فقط منتظرم زنگ بزنه مادرشوهرم بهش میگم ک زورتون اومد ی زنگ بزنین و منو خانوادم ...

ب نظرم ک طبیعی رفتار کن. اصلا گله شکایت نکن بذار بفهمن بود و نبودشون برات مهم نیست .اینجوری صحبت کنی اونا فک میکنن حالا مهم بوده برات. ببین کلا با سیاست باید پیش بری. با پنبه سر ببری عزیزم. آروم و متین ولی دیگه باهاشون صمیمی نباشی. بهشون نزدیک مث قبل نباش شاید متوجه رفتار شون بشن.نظر من اینه. حالا باز زندگی خودته‌

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
میدونی چیه کلا خصلت مرداست خیلی طرف خانوادشون هستن واین موضوع هم چندان موضوع مهمی نیست برا منم نمیگن ...

شوهرم قسم خورد ب اونم نگفتن 

گف چون میدونن من نمیرم خدایی ب منم نگفتن 

شوهرمم دیروز از خواهرش ک تو شهر ما زندگی می‌کنه شنیده بوده ک مراسم دارن منم همونجا فهمیدم چون تلفنی حرف میزدن

حق داری هرمراسمی داشتی دعوتش نکن ب شوهرتم چن وقت سرسنگین باشه

حدس میزنم خیلی غر(قر)زدی ک شوهرت این حرف رو گفته

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
مراسم برا خونه🙄 با آهنگ🙄 بعد آهنگ دارا آهنگ چی میذارن؟! هله دان دان خونه ی جدیده هله دان یارم ...

بخدا منم نشنیده بودم .یه نوع گدایی مدرن باید باشه .یه ظرف هذا میدن بهد مهمون مجبوره هم بره  هم کادو سنگین بده 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .