سلام ساعت 11وکسنشو زدم اروم بود تا 1ساعت پیش که جیغای بنفش شروع شد طفلی خودشو کشت بهش استامینوفن دادم خوابیده میترسم بیدارشه دوباره خودم پابه پاش گریه کردم .تا کی خوب میشه ؟
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پاهاشو با یه روسری آروم به هم ببند که حرکتش نده؛به هر حال جای واکسن درد داره مخصوصا ب ث ژ.تا آخر شب خیلی آروم میشه؛اگه صبح زدی تا 10؛11 شب دیگه آرومه.امروز باید جاشو کمپرس سرد میذاشتی که بی حس شه یکم؛فردا هم گرم که گردو نشه؛البته من فقط چند بار سرد میذارم دیگه گردو هم نشده تا حالا!بیشتر مراقب اون پا که ب پ ژ زدن باش که دردش زیادتره
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود...
👌👌
زیاد حرکتش نده خودت کنارش دراز بکش شیر بده که دستت به پاش نخوره؛اگه گریه و خدای نکرده تب کرد تکونش نده آروم تو بغلت راه ببرش حتما بهتر میشه؛اون طفلک الان درد داره به هر حال واکسن ویروسه ضعیف شده است دیگه
چقدر دیر میفهمیم بیشتر غصه هایی که خوردیم خوردنی نبود، دور ریختنی بود...
👌👌