2777
2789
من دوقلو دارم دلم میخاد بچه هام ۲ سالشون شدن دوباره دوقلو باردار بشم 😁 ب هرکی میگم مسخره میکنه بنظر ...

چون خودم وقتی پسرم یکسال و ۲ماه بود فهمیدم دست گل به آب دادم..۱۸ماهگی به پسرم یاد دادم ولی چون مثانه شون کوچکه استرسی میشن همش برای یه قطره هم منو بلند میکرد

وسط هر کاری باشی(نمازخواندن-آبکش کردن برنج-پیاز داغ-حتی وقتی خودت دسشویی داری-ویار داری -حالت بده)اولویت فقط با بچه است..

بخاطرهمین خیلی سخت بود...بعدزایمان خانواده ات هم باشن

بازم نمیدونن چه موقع بدو بدو بچه ها تو ببرن دسشویی...

پس لازم دیدم دوباره پوشکش کردم تا بعد از چندماه اول شیردهی...

چون واقعا نمیشه بزنی تو سر نوزاد طفلکی بگی وایسا شیر نخور برم داداشت ببرم دسشویی...نمیشه بزور هم از دهنش بکشی بیرون...

واقعا راست گفتی هرکی گفته بزرگ میشن راحت میشی

بنظرم الکی گفته...

یعنی ازون طرف تاجائیکه بچه نیاز به شیرت داره و برای دسشویی به مادر نیاز داره..تا اونجا خدا فرشته هاشو میفرسته کمک...

ولی بعد ۳ سال واقعا خیلی سخته خیلی...

از من میشنوی اصلا برای نظافت حرص نخورید

چون بازم قراره مادر بشید باید توان و حوصله تون برای آینده نگهدارید همه توان تون رو برای نظافت منزل نذارید

تمام زندگی روی حوصله و آرامش زن میچرخه...

به زیاد ریختن  و پاشیدن های بچه هام عادت کردم...

ولی نیش زبون بقیه نمیذاره...

پس تا میتونید رابطه اجتماعی تون رو با افراد خیلی وسواسی کمرنگ کنید...تا بلایی سر خودتون و بچه ها نیارید...🤪

چون آدمهای وسواسی مشکلات و گرفتاریهای ما رو ندارن

الکی میان زندگی آدمو بهم میزنن..🤯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.