2777
2789
عنوان

خانما من ماه نهم ولی تو سونو هام

249 بازدید | 15 پست

اصلا هیچی از بچه نیست:/سنی از همون اولی که رفتم سونو هیچ عکسی از جنین ندارم!نمیدونم چرا تو هیچ سونویی مشخص نیست چهرش یا حتی دست و پاش😐

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))

وزنت زیاد نیست؟سونوهای خوب میری؟چربی  شکمی نداری؟

عضو گروه رز بنفش وزن اولیه ۱۰۷ 🔓وزن فعلی ۹۴ 🔓هدف اول ۸۹🔒هدف دوم ۸۴🔒 هدف سوم ۷۹🔒هدف چهارم ۷۴🔒هدف پنجم🔒 ۶۹هدف ششم 🔒۶۴هدف نهایی ۵۹🔒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود سونو چی میگه؟مشکلی هست؟

هیچی میگه مشکلی نیست ولی انگار فقط از یه حفره سیاه عکس گرفتن😐

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
وزنت زیاد نیست؟سونوهای خوب میری؟چربی  شکمی نداری؟

نه عزیزم تازه سر بارداریمم وزنم کم بود دکتر گفت باید حداقل بیشتر از ۶ کیلو اضاف کنی....اره همشون بهترین دکتران تو شهر🥺

[QUOTE=158702550]نه عزیزم تازه سر بارداریمم وزنم کم بود دکتر گفت باید حداقل بیشتر از ۶ کیلو اضاف کنی....اره همشون بهت ...[/QUOTE

صدای قلبش و ک شنیدی منم واسه پسرم خیلی نا مشخص بود مهم نیست چند روز دیگ میبینیش  نگران نباش😊

عضو گروه رز بنفش وزن اولیه ۱۰۷ 🔓وزن فعلی ۹۴ 🔓هدف اول ۸۹🔒هدف دوم ۸۴🔒 هدف سوم ۷۹🔒هدف چهارم ۷۴🔒هدف پنجم🔒 ۶۹هدف ششم 🔒۶۴هدف نهایی ۵۹🔒

مگ میشه  وزنش اینا چنده دکترچی میگ

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
[QUOTE=158702550]نه عزیزم تازه سر بارداریمم وزنم کم بود دکتر گفت باید حداقل بیشتر از ۶ کیلو اضاف کنی ...

اهوم انشالله:)

مگه میشه یعنی جنسیت نمیدونی 

اهوم یکی که کلا تشخیص نداد یکی گفت دختره این یکی هم کلا چیزی نگفت!

مگ میشه  وزنش اینا چنده دکترچی میگ

اهوم:/فقط یه حفره سیاهه تو عکسا!وزنشم دیروز گفت ۲۸۰۰

ان تی 

انومالی رفتی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

خب وزنش ک خوبه همه سونوهارو رفتیی خب بچت ک لگد اینامیزنه چرانگرانی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ان تی  انومالی رفتی

اهوم اونجا هم فقط یه اندازه بود اصن مشخص نیست 

خب وزنش ک خوبه همه سونوهارو رفتیی خب بچت ک لگد اینامیزنه چرانگرانی

☹️همه سونو هاش حفره سیاهه بعد بقیه ادما سونو هاشون قشنگ نی نی دیده میشه🥺