2777
2789
عنوان

درباره بازی کلش کی اطلاعات داره لطفا بهم کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 71 پست
اون فلشه که سمت چپه روش دایره قرمز نوشته چهار رو بزنی صفحه چت باز میشه

ممنون عزیزم 

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥
کاره خوبی کردی 😐

والا

فک نمیکرد چتاش بمونه🤣

ولی کاری کردم ک دیگه ریکوئست دخترا رو پر هم نمیکرد🤣

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بخدا🤣🤣 چ شبها ک پای کلش صبح کردم

هیییی منم داشتم پاکش کردم

چند وقت پیش دوباره نصبش کردم حوصلم نکشید پاکش کردم

برای  لول زدن و اکسیر و سکه جمع کردن چقد تا صبح بیدار میموندم😆😆😅😅🤣🤣🤣😂😂😂😂

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
هیییی منم داشتم پاکش کردم چند وقت پیش دوباره نصبش کردم حوصلم نکشید پاکش کردم برای  لول زدن و ...

آخ آره

میخواستیم کاپ جمع کنیم چقد استرس میکشیدم

تعداد کاپ ک میرفت بالا استراتژی تغییر میکرد

یعنی میترسیدم ی اتک اشتباه بزنم کاپم کم بشه شوهرم دعوام کنه🤣🤣😅😅

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
کلش دیگه چت جهانی نداره😊

حتما بخاطر کرونا😅🤣🤣

یادش بخیر کلمه داعش رو نمیشد بنویسی فیلتربود.

آخ آره میخواستیم کاپ جمع کنیم چقد استرس میکشیدم تعداد کاپ ک میرفت بالا استراتژی تغییر میکرد یعنی ...

با شوهرت کلن زده بودی 

من تو کلن پسر عموم بودم جرات نداشتم چت کنم به خاطره دوست هاش الانم راهم نمی ده تو کلن بازی هم که خراب میکردم دعوام میکرد جدیدا دوباره نصب کردم

شرمنده دروغ بلد نیستم ،به خودتم نگیر ها اونایی که دوست دارن همجنساشون بیشتر هوشیار نشن معمولا نمیخوا ...

میشه لطفا جواب بدی

ذهنم مشغول شد ک چی نوشتی

با شوهرت کلن زده بودی  من تو کلن پسر عموم بودم جرات نداشتم چت کنم به خاطره دوست هاش الانم راهم ...

اوایل با شوهرم یه دونه نصب کرده بودیم باهم بازی میکردیم.

چ دعواها ک سر اون بازی با هم نمیکردیم.🤣

شوهرم خیلی سختگیر بود.

بعدها من رو گوشی خودم نصب کردم و اونجوری ک خودم دوست داشتم بازی میکردم

با شوهرت کلن زده بودی  من تو کلن پسر عموم بودم جرات نداشتم چت کنم به خاطره دوست هاش الانم راهم ...

یبارم با خونواده شوهرم کلن زده بودیم شوهر خواهرشوهرمم بود ، انقد خودشو زیادی تحویل میگرفت، یکاری کردم از کلن رفت🤣

کلا تو کلن غریبه باشی بهتره

آخرین کلنی ک بودم یادمه اسمش این بود. چع ربطی داش

چجوریه الان پس

فقط خود اعضای کلن.

الان شوهرت تو یه کلن ب اسم دوستی عضوه

فقط خود اعضای کلن. الان شوهرت تو یه کلن ب اسم دوستی عضوه

سوال کردین ازم آیا ؟😅

خانوم هستم نام کاربریم رو همینجوری زدم یهویی ثبت شد دیگه هم عوض نمیشه 😥