2777
2789
عنوان

مامانایی که دوتا بچه دارین بیاین

114 بازدید | 6 پست

سلام

من ۲۷سالمه و شوهرم ۳۶

یه دختر ۲ساله داریم

میخوام واسه دومی اقدام کنم

میخوام زودتر بیارم چون: فاصله سنی بچه هام کم میشه و همبازی میشن و اینکه سن شوهرم داره بالا میره.

از طرفی دخترم کولیک داشت و چشمم ترسیده.

بنظرتون چیکارکنم؟؟؟

وضع مالیمون هم معمولیه و میتونیم دوتا بچه رو براحتی بزرگ کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دو سالشه هنوز خستگی بارداری و زایمان و بچه داری تو تنمه 😀

کرونام از یه طرف.وضعیت مملکتم که مشخص نیس.با وضع معمولیم نمیشه دوتابچه رو وقتی بزرگتر میشن اداره کرد

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

من پسرم ۶سالشه ودخترم ۱سالش پسرمنم کولیک داشت دخترمم داشت تا ۶ماه خیلی اذیتم کردپسرمم لوس بود کلا عصبی شدم و کم اوردم الانم ک دخترم ۱سالشه بازم اذیت میکنه و فقط بغلیه بنظرم زوده من میگم کاش میزاشتم پسرم بزرگتر بشه و بیارم خودم ۳۰ سالمه و شوهرم ۳۷ .بنظرم صبر کن زوده

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
پسر من دو سالشه هنوز خستگی بارداری و زایمان و بچه داری تو تنمه 😀 کرونام از یه طرف.وضعیت مملکتم که ...

من ک قراره دومیو بیارم زحمتشو ی جا میکشم دیگه. سن شوهرمم داره ب چهل میرسه.

ولی همچنان دودلم

من ک قراره دومیو بیارم زحمتشو ی جا میکشم دیگه. سن شوهرمم داره ب چهل میرسه. ولی همچنان دودلم

شوهر منم همسن شوهر شماست.حالا درسته کامنت من بیشتر منفی بود ولی برا زندگی و برنامه خودم بود.به قول شما حالا که تصمیم دارید دوتا باشه میتونی اقدام کنی انشالله کرونام به زودی میری راحت میری برا زایمان.انشالله هرچی خیره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️