2777
2789
عنوان

کیا بیدارن وچرا؟؟؟؟؟

945 بازدید | 122 پست

منکه بخاطر  نی نی، شیرش دادم خوابید باز یه ربع بعد بیدارشدم بازشیرخورد خوابیدیه 20دقیقه ای باز به گریه شد الآن انداختمش زیر سینه ام الآن زیرسینه خوابیده، بخدا دارم میمیرم از بی خوابی 😢😢😢😢 میخواد یکسره زیرسینه باشه همش میخواد زیرسینه بخوابه😭😭😭😭 خسته ام خسته از بی خوابی 😢😢😢

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نشستیم داریم صحبت میکنیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من کرونا دارم

شوهرم نیومد تو اتاق بخوابه 

منم خیلی میترسم

گفتم بیام پذیرایی با فاصله خیلی زیاد بخوابم محل سگ بهم نداد رفت خوابید منم از ترس خوابم نمیبره

یه اب طالبی داد بهم انقد غر زد

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

نمیدونم والا:/

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

واقعا زاست میگن ادم تا زیر یه سقف نره ...

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت
من بیدارم دارم فک میکنم‌چکار چرا اخه چونه من اینقدر جوش میزنه 

گرمی نخور

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

من بیدارم چون دخترام نمیخوابن .فرداکلاس مجازی ندارن دلشون نمیخوادبخوابن .منم تابرقاخاموش نشه وصداباشه نمیتونم بخوابم

درجامعه ای ک همہ ادعای دانای کل بودن میکنند           تـــــــوصادقانہ کسخل باش😪