2777
2789

رياضي خوندم

بعد مديريت مالي

رتبمو نميگم ولي خوب بود

الانم كه كارمندم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من من من

دو سال کنکور ندادم

الانم کار می کنم 

شاید واسه ستل بعد بخونم

اونم شاااید اگه گشاد نشم🤣

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فوق لیسانس مهندسی دارم.

۳ تا بچه دارم

مادری میکنم

یک دوره برنامه نویسی رفتم

الان تو خونه کار میگیرم انجام میدم

حقوق خوبی میگیرم

دوست ندارم دیگه برم کارمندی بیرون. همین کار تو خونه نیمه وقت برای من که مادرم بهتره 

شاگرد دوم بودم همیشه...

به جز پیش دانشگاهی که تو کل مدرسه؛ اول شدم با معدل نوزده و خورده ای...

سال اول سیزده هزار آوردم؛ انتخاب رشته نکردم.

سال دوم؛ شش هزار؛ پرستاری قبول شدم.

آهان؛ سه سال پیشم مدرک ارشد دولتی گرفتم.

به وضوح دیدم کنکور ربطی به خوب بودن درس تو دوران مدرسه نداره...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

من سال آخر تغییر رشته دادم از تجربی به انسانی (دهه ی هشتاد) رتبه ام سه رقمی شد (زیر پونصد) 

دانشگاه دولتی لیسانس گرفتم. تو رشته ای بود که خیلی علاقه نداشتم اما شرط پدر مادرم برا انسانی خوندم بود. بعد برای فوق از ایران اومدم و تو رشته ی مرتبط با جامعه شناسی الانم دارم دکترا می خونم. 

یکی از بهترین کارایی که کردم این بود که تغییر رشته دادم به انسانی تو تجربی به هیج جا نمی ریسدم

برای رشته ی لیسانسم به نظرم باید بیشتر مقاومت می کردم و از اول همون رشته ای که دوست داشتمو می خوندم. اما الان راضی ام. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
رشتم تجربی بود  رتبم ۲۰۰۰ شد  معدل نهاییم ۱۹ و ۹۶ صدم شد به جز زمین شناسی همه رو بیست شد ...

زمین شناسی که برا نهایی نیس🤔

ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم