2777
2789

بچها سلام..شوهرمن یه تریلی داره که از این سهم دو سهمش با دوتا خواهراش شریکه یعنی الان ماشین ما ۳۵۰۰ قیمتشه.۱ میلیاردش مال دوتا خواهراس.که شوهرم داره سهمشونو بخره.حالا این بماند شوهرمن یکار دیگه داره ولی باز جاده هم میره و خیلی خودشو به آب آتیش میزنه که مثلا به خواهراش سود بیشتری برسه و هر ریسکی میکنه😓

خب من حق ندارم تو رو قران؟؟؟میگم خب ینی چی میگه اگه سفره ای پهنه همه دارن میخورند اونا تنها نیستن.من بهش میگم تو تاکسی داشتی بعنوان شغل دوم امورات میگذشت.چرا انقد دنبال اینی که خودتو به آب آتیش بزنه.میگه شما زنا نمیتونید پیشرفت آدمو ببینید..بخدا نمیدونم چی بگم..گفتم اتفاقی بیوفته فک کردی برا خواهرات مهمه نه بابا.خلاصه که بدون خداحافظی قطع کرد

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ب خود همسرتم سود بیشتر میرسه دیگه 

چرا اتفاقی بیفته برا خواهراش هم مهمه  قطعا. کی عزیزتر از برادر اخه 

بهتره با خوشی و مهربونی از شوهرت بخوای کارشو بزاره کنار اگ راضی نیستی، ن صرفا بخاطر خواهرا 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خب چرا خودتونو میندازید بین شوهرتون و‌خونوادش؟؟

اونم خونوادشه نمیتونه بندازتشون دور ک

درآمد شوهرت هم زیاد شع واسه خودتون هم بیشتر میشه

میتونستی با زبون نرم بگی نگرانشی

مثلا ماشینو بسپره ب راننده خودش ی کار کم خطر تر کنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب عزیزم برا هردوتون مگه سود نداره

چرا داره عزیزم ولی بخدا ما نیازی نداریم همون ۲۵۰۰ رو بزاره بانک کلی سودشه چه نیازیه اخه گوش نمیکنه

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

ای بابا مردا همینن همه اش دنبال خانواده خودشون موندم‌چرا زن میگیرن متعادلش خوبه بره سودش به خواهراش و شما مبرسه ولی اینکه از زن و زندگیش بزنه بره نه الان‌حق با شماست چون داره از زندگیش میزنه

مردای خواهرپرست  اه 😯

اره جونشو میده