2777
2789
عنوان

قرص ال دی و باردری

| مشاهده متن کامل بحث + 22618 بازدید | 26 پست
خدا از دهنت بشنوه

ببین  کاندوم زنانه بزار که  خیالت راحتوباشه تو رابطه... قرص ال دی هم اکر بهت نمیسازه  بعد هر رابطه زیر بخور بعدم شنیدم گلاب بخوری تا ی مدت  بارددار نمیشی من اینا رو فرانوش کردم برات میفرستم میگن اگر ی مایعی کیاهی بعد پریودداخل واژن بریزی بجه دار نمیشی طب سنتیه اینا بگیر نگیر داره ولی بازم خوبه

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

• گیاه گلپر: یکی دیگر از گیاهان بسیار مفید که ضد بارداری است و از گذشته تا کنون برای این کار مصرف می شده است، گیاه گلپر است. گیاه گلپر باعث تحریک رحم زنان و ایجاد انقباضات در رحم می شود و در نتیجه از بارداری جلوگیری به عمل می آورد. پزشکان طب سنتی اعتقاد دارند که زنان دو هفته پیش از مقاربت اگر گیاه گلپر را مصرف کنند جلوی بروز بارداری در آن ها را خواهد گرفت. یکی دیگر از روش های خانگی مطمئن و آسان برای جلوگیری از حاملگی مصرف میوه هایی مانند انجیرخشک، پاپایا و زرد آلوی خشک می باشد. البته باید دقت داشت که مصرف این میوه ها علاوه بر خاصیت ضد باردار بودن، منجر به سقط جنین نیز می شوند. پس خانم هایی که از بارداری خود مطلع می شوند باید مصرف این میوه ها را متوقف کنند.
  • دانه هویج وحشی: یک گیاه قدیمی و خیلی قوی  برای جلوگیری، دانه هویج وحشی است. مصرف این گیاه به عنوان یک روش خانگی بسیار مطمئن برای جلوگیری  به شمار می آید. برای اثر بخشی بهتر این گیاه بهتر است آن را با مقدار زیادی آب ترکیب و سپس به صورت منظم مصرف کرد.
  • گیاه گلپر: یکی دیگر از گیاهان بسیار مفید که ضد بارداری است و از گذشته تا کنون برای این کار مصرف می شده است، گیاه گلپر است. گیاه گلپر باعث تحریک رحم زنان و ایجاد انقباضات در رحم می شود و در نتیجه از بارداری جلوگیری به عمل می آورد. پزشکان طب سنتی اعتقاد دارند که زنان دو هفته پیش از مقاربت اگر گیاه گلپر را مصرف کنند جلوی بروز بارداری در آن ها را خواهد گرفت. یکی دیگر از روش های خانگی مطمئن و آسان برای جلوگیری از حاملگی مصرف میوه هایی مانند انجیرخشک، پاپایا و زرد آلوی خشک می باشد. البته باید دقت داشت که مصرف این میوه ها علاوه بر خاصیت ضد باردار بودن، منجر به سقط جنین نیز می شوند. پس خانم هایی که از بارداری خود مطلع می شوند باید مصرف این میوه ها را متوقف کنند.
  • دانه هویج وحشی: یک گیاه قدیمی و خیلی قوی  برای جلوگیری، دانه هویج وحشی است. مصرف این گیاه به عنوان یک روش خانگی بسیار مطمئن برای جلوگیری  به شمار می آید. برای اثر بخشی بهتر این گیاه بهتر است آن را با مقدار زیادی آب ترکیب و سپس به صورت منظم مصرف کرد.
گیاه گلپر : یکی دیگر از گیاهان بسیار مفید که ضد بارداری است و از گذشته تا کنون برای این کار مصرف می ...

قربونت بشم خیلی کمکم کرد و راهنمایی کردی

اخه اونروز بالای کاندوم یهو پاره شد بعدش همش فک‌میکنم نکنه سرش هم سوراخ بوده و اسپرم نفوذ کرده

قربونت بشم خیلی کمکم کرد و راهنمایی کردی اخه اونروز بالای کاندوم یهو پاره شد بعدش همش فک‌میکنم نکنه ...

کارای که گفتمو انجام بده ریسکش کمتر میشه ولی تا میتونی تو عقد دخول نداشته باشه  به استرسش نمی ارزه

پس اصلا باردار نیستی چون تنظیمات رحمت درست نیس چند سالته

من ۳۱ سالمه

البته این ازدواج دوم هست که قبلا جدا شدم هنوز سر زندگیمون نرفتیم تا شرایط مهیا بشه

من ازدواج اولم امپول تزریق کرد اون امپول باعث شد از اون موقع تند تند پریود بشم. دیروز فقط یکبار دچار لکه بیتی شدم که اونم خیلی کم بود بعدش هم ترشحات بی رنگ شد

من ۳۱ سالمه البته این ازدواج دوم هست که قبلا جدا شدم هنوز سر زندگیمون نرفتیم تا شرایط مهیا بشه من ...

صبر کن پریود بشی   اگر سنت ۳۱ قرص نخور چون این قرصا بارداریت عقب میندازه اون وقت تا بیای درمان کنی طول میکیشه رابطه بدون دخول داشته باشه به شوهرتم بگو البته حواست باشه منی روی واژن نریزه 

مرسی عزیزم کمی خیالم راحت شد  توهم زدم که سینه هام نوکش درد داره و سفت شده دلم درد میکنه

سلام عزیزم،نمیخوام بترسونمت،ولی درد سینه یکی از علائم اولیه بارداریه،منم پارسال اینجوری شدم همش میگفتم اشتباه میکنم،ولی باردار بودم