2777
2789
عنوان

قرص ال دی و باردری

22618 بازدید | 26 پست

سلام خانمها

من روز پنجم پریودیم خوردن قرص ال دی رو شروع کردم دو شب خوردم و فرداش نزدیکی داشتم ( همسرم کاندوم هم استفاده کرد) شب بعد نزدیکی هم یک عدد ال دی خوردم ولی چون خیلی عوارض داشت دیگه نتونستم ادامه بدم و قطع کردم الان سیزده روزه از نزدیکی ما گذشته و من هنوز پریود نشدم. البته از اون موقع دیگه نزدیکی نداشتیم حالا من از پریروز دلم درد میکرد و کمی دچار لکه بینی شدم ولی اونم کلا از دیروز قطع شده بنظرتون چیکار کنم چه خاکی تو سرم بریزم البته من عقد هستم اگه بارداری رخ میده آبروم میره

وای من هم مثل شما عقدم و عروسی نکردم بعد از نزدیکی خیلی استرس میگیرم ولی خب قرص نخوردم تاحالا کاندومم گاهی همسرم استفاده میکنه ولی همسرم همیشه قبل از اینکه بشه میکشه بیرون یوقت ...نریزه بدبخ شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من هم مثل شما عقدم و عروسی نکردم بعد از نزدیکی خیلی استرس میگیرم ولی خب قرص نخوردم تاحالا کاندوم ...

برید دکتر بگید امپول ی ساله تزریق کنه براتون  و شمام هر شب که رابطه ندارید اگر ندارید قرض اورژانسی لخور بعد رابطه و اکر هر شبه! و هفتکی نیست  قرص  اوسپات اچ دی بخوز منم بدنم حساسه به ال دی اینا الان برای تنظیم پریود اچ دی خوردم

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
برید دکتر بگید امپول ی ساله تزریق کنه براتون  و شمام هر شب که رابطه ندارید اگر ندارید قرض اورژا ...

میترسم از امپول و اینا دیگ هیچوقت باردار نشم ال دی تاحالا نخوردم ک بدونم حساسیت دارم یا ن راستیتش نمیدونستم چ موقع باید مصرف کنم قبل نزدیکی یا بعدش و اینکه از عوارضش میترسم

مطمئنی حامله نیستم؟؟ اخه سیزده روزه گذشته

اره مطمئنم باردار نیستی چون لکه بینی داری!! دل درد داری اینا علائم پریوده!  اکر زیره  تو خونتون داری  که دارید مطمئنان روزی ی لیوان دم کن بخور که زودی پریود بشی  ببین بارداری انقدر راحت نیست خیلی شرایط باید لازم باشه تو که روز رابطه قرص خورده بودی اصلا لقاحی صورت نمیگرفته! بعدش ول کردی درسته  

میترسم از امپول و اینا دیگ هیچوقت باردار نشم ال دی تاحالا نخوردم ک بدونم حساسیت دارم یا ن راستیتش نم ...

باید ردز پنجم پریود شروع کنی به خوردت هر ردز بخودی رها نکنی .. خوب کان.دوم زنانه هم هست از اون تستفاده کن شما که دیکه بکارت نداری خودت بزار کان.دوم رو... و اسفنجهای ضد بارداری هم هست میزارن داخل واژن اسپرم رو قبل ورود به رحم میکشه و البته شنیدم اسپری اسپرم کش هم هست😐دیگه نخوندم دربارش یعنی یادم رفته خیلی روشها رو ولی این روش امپول خیلی جالبه فک کنم مضراتشم کمتر بقیه روشاس و ممکن تا چهار سال اثر کنه باردار نشی تز دکتر سوال کن بعدم ممکن ی مدت باردار نشی ن نه اینکه همیشه نشی الان کلی روش  هست که ناباروری حل میکنه خیالت نباشه فکر این باش اگر باردار شدی تو عقد ی طفل معصوم یا باید سقطکنی یا بگی باید عروسی بگیزم یا اکر شرایط جور نباشه مجبوری تو خونه پدرت بدنیاش بیاری 

اره مطمئنم باردار نیستی چون لکه بینی داری!! دل درد داری اینا علائم پریوده!  اکر زیره  تو خ ...

مرسی عزیزم کمی خیالم راحت شد 

توهم زدم که سینه هام نوکش درد داره و سفت شده دلم درد میکنه