الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
حواسشو پرت کن دعواش نکن مثلا من بچه ام دار گریه میکنه میگم مامان دستات کو ناخنات رو ببینم اصلا یادش میره گریه میکرده و اکرم چیزی میخاس نامحسوس قایمش میکنم همزمان
بله بچه ها از ۲ تا ۳ سالگی دنبال استقلال طلبی هستن، اگر برخورد مناسب بشه بعد از ۳ سالگی رفتارشون درست میشه ولی برخورد نامناسب یا باعث منزوی شدن میشه یا لجباز شدن
تا جایی که میشه مادر و پدرا باید از نکن بکن دوری کنن تا جملاتشون امری نباشه، غیرمستقیم وارد عمل بشن، برای مثال: مستقیم نگیم چیو بپوش، دوتا لباس بذاریم و غیرمستقیم اونی که بیشتر تمایل داریم رو ازش بیشتر تعریف کنیم تا انتخاب کنه
عررر میزنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یه سر بیا خونه ما سه تا دارم میدون جنگه😅😅😅
خودمم دو تا شیر به شیر دارم
صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖