2777
2789

سلام. من میخام وسایل نوزاد رو ترجیحا از یه فروشگاه بخرم که هم قیمتاش مناسب باشه و هم کیفیت کاراش خوب باشه. میشناسید دوستان؟ 

مثلا نی نی لند و رامینا جدیدا خیلی گرون کردن 😔

سیسمونی آقابزرگ

هم متنوع هم قیمت مناسب

تو شهرری هست تقریباً

من و دوستام همه از اونجا خریدیم

سرچ کن اینترنت میاره

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیسمونی آقابزرگ هم متنوع هم قیمت مناسب تو شهرری هست تقریباً من و دوستام همه از اونجا خریدیم ...

من از چندتا کاربر شنیدم ک گفتن جنساش تعریفی نیست 

شما رفتین چطور بود؟

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
بله دیدم. شما از کیفیت کاراشون راضی بودین؟ 

آره من خیلی راضی م

پسرم دوماه و نیمه س. اردیبهشت و خرداد خریدم ازشون

بله دیدم. شما از کیفیت کاراشون راضی بودین؟ 

من کیفیت لباساشو دوس ندارم .. وسایل دیگشو نمیدونم ... لباساش ی جورین .. انگار بد قوارن

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
من از چندتا کاربر شنیدم ک گفتن جنساش تعریفی نیست  شما رفتین چطور بود؟

منم همین نظرو دارم 

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

چرا خوبه تنوع ش بالاس و جنس خوب هم زیاد داره

اگه آدم خییییییلی پولداری هستید و میخواین خارجی بخرین و دنبال یه سیسمونی فروشی لوکس هستید، خب آقا بزرگ شاید خوب نیست. 

ولی اگه معمولی هستید، خیلی خوبه.

چون جنس هاش واقعا خوبه و بیشتر هم ایرانیه البته. قیمت هاشم مناسبه. 

به نظرم به یکبار سر زدن میرزه

من کیفیت لباساشو دوس ندارم .. وسایل دیگشو نمیدونم ... لباساش ی جورین .. انگار بد قوارن

شما سیسمونی خریدین؟ راستش منم سایت آقابزرگ رو دیدم بنظرم اومد که خیلی باکیفیت نیستن. بخصوص اینکه دو ماه اخیر هم قیمتها بشدت بالا رفته و هر روز هم تغییر میکنه

چرا خوبه تنوع ش بالاس و جنس خوب هم زیاد داره اگه آدم خییییییلی پولداری هستید و میخواین خارجی بخر ...

ب هر حال برند ایرانی باکیفیت هم هست اگه تنوعش بالاست پس میشه خریدای خوبی داشت اونجا

مرسی گلم

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
شما سیسمونی خریدین؟ راستش منم سایت آقابزرگ رو دیدم بنظرم اومد که خیلی باکیفیت نیستن. بخصوص اینکه دو ...

نه . هنوز شروع نکردم به خرید اما خالم برای دخترش میخواست بره خرید من باهاش رفتم .. از اونجا خرید کرد اصلا جالب نبودن ... یجورین اصن ... 

برای تصمیم دارم برای وسایل برم عبدل اباد و لباس برم بهار 

خیلی تعریف عبدل ابادو شنیدم مثل اینکه یه خیابون بزرگه همه سیسمونی دارن

من. راضی بودم

البته با توجه به جیبم

اگه میتونی ده پونزده تومن سیسمونی بخری، جاهای لوکس ترم هست.

البته لباس من هرچی خریدم نخ پنبه بود راضی بودم

ب هر حال برند ایرانی باکیفیت هم هست اگه تنوعش بالاست پس میشه خریدای خوبی داشت اونجا مرسی گلم

بله درسته

ولی مثلاً برندهای ایرانی گرون . نداره

مثل بی سی سی استایل که من ندیدم

شایدم باشه