2777
2789
عنوان

اخرین باری که اشک شوق ریختید

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 23 پست
وقتی که زایمان کردم طبیعی بودم پسرمو بهم نشون دادن گذاشتن رو شکمم از ته دل اشک شوق ریختم ولی نمیدونس ...

الهی بمیرم یتونم بپرسم چرا اگر دوست داری بگو

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد 10 سال خواهرم بچه دار شد...روز ی که به دنیا اومد فقط اشک شوق می ریختم..متاسفانه ایران نبودن ومن نمیتونستم پیشش باشم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
الهی بمیرم یتونم بپرسم چرا اگر دوست داری بگو

هیچ مشکلی نداشت سالم سالم یهو نفسش ایستاد ....تو بهتم دلم شکسته داغونم حق من این نیس خدا هرجور دوس داره بنده هاشو امتحان کنه ولی تو رو بخودت قسم مرگ فرزندو از لیست امتحانات خط بزن

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤

وقتی بچه ی سومم رو  زایمان کردم  بشدت حالم بد بود و نفسم تنگ بود ولی وقتی دیدمش بی اختیار اشک ریختم  حس فوق العاده ایی بود

دوتای اولی رو دیدم ذوق مرگ شدم ولی اشک نریختم ولی سومی رو نمیدونم جرا اشکام ریخت شاید جون توی بارداری خیلیی اذیت شدم ویار وحشتناک و بیحالی و دست تنها بودن تا آخر بارداریم ویار داشتم🤕🤕

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

حدودا یه سال و چند ماه پیش بود شب خاستگاری صمیمی ترین دوستم چون بعد هشت سال به عشقش رسیده بود

کاربریه ، نمیدونم چندم😐 دیگه شماره ندارم بیام با شماره خالم اومدم🩹