2777
2789
اي واي چرا

اخه میگن یه خوراکیو نشون کسی بدی دلش بخاد ولی بهش ندی

شب تو خوابت مار میاد

خرافاته دیه محض شوخی گفتم😂

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن یه خوراکیو نشون کسی بدی دلش بخاد ولی بهش ندی شب تو خوابت مار میاد خرافاته دیه محض شوخی گف ...

اهان شرمنده ميخواستم بگم منم درست كردم اخه چند روز ژيش تو ني ني سايت ديدم من بفكر افتادم درست كردم

خدايا شكرت بابت هرچي كه بهم دادي و ازم گرفتي
اهان شرمنده ميخواستم بگم منم درست كردم اخه چند روز ژيش تو ني ني سايت ديدم من بفكر افتادم درست كردم

ن عزیزم دشمنت شرمنده

دستت درد نکنه خیلی خوب شده طاهرش حتما خوشمره هم بود

منم شوخی کردم نوش جانتون☺️😘😘😘😘

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️
برنج عفرونی موقع قل خوردن زعفرون ریختی یا بعدش؟

نه بعد كه ابكش كردم زعفذرون ريختم تو يه ظرف برنجم ريختم توش قاط كردم ريختم روي اين مرغها

ن عزیزم دشمنت شرمنده دستت درد نکنه خیلی خوب شده طاهرش حتما خوشمره هم بود منم شوخی کردم نوش جانتون☺ ...

مرسي عزيزم جاتون خالي

نه 5 نفر بوديم يكمشم موند 

نوش جون

سالاد یه کاسه بود فکرکردم برا یه نفره

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙