2777
2789
عنوان

کی پایس عکس چشو ابرو بذاریم؟ اول خودم‌میذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 238 پست
😍😍من عاشق چشم رنگیم  یه دوست داشتم بچه بودمدچشاش سبز بود همش به چشاش نگاه میکردم 😁بهش میگفتم ...

منم همین جوری فکر میکردم یه بار از شوهرعمم پرسیدم چشماش سبزه سبزه سبزه ها یعنی گفتم عمو تو همه جارو سبز میبینی گفت نه مگه تو چشات قهوه ایه همه جارو قهوه ای میبینی کاملا قانع شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کوچیک بودم خوب 🤣🤣🤣خخخخ اره 

من انقدر خوشم میومد از چشم رنگی 9سالم بود خودمو جر دادم مامانم برام خرید ولی نمیتونستم بذار تو چشمم مردمک چشمم کوچیک بود لنز بزرگ بود هر میرفت بالا آخر مامانم انداختتشون بیرون گفت میره تو مغزت خیلی سالمی دیگه میشی نور الا نور

من انقدر خوشم میومد از چشم رنگی 9سالم بود خودمو جر دادم مامانم برام خرید ولی نمیتونستم بذار تو چشمم ...

🤣🤣🤣اخ اخدعزیزم الهی وای خندم گرفت ببخشید من حالا همیشه لنز تو چشمم بود به همه هم میگفتم چشا خودمه 

🌌
🤣🤣🤣اخ اخدعزیزم الهی وای خندم گرفت ببخشید من حالا همیشه لنز تو چشمم بود به همه هم میگفتم چشا خودمه ...

عملش اومده حالا من یکم دل و جرأت پیدا کنم و البته دکتر خوب چون میگن ریسکش بالاست حتما عمل میکنم