2777
2789
عنوان

بیاید تاپیک پر بازدید😄

1045 بازدید | 198 پست

اول از همه که من تازه عضو شدم
جنجالی تر از این😃
( کوچیک شما)

بیاید مودب ترین و فرهیخته ترین انسانی که میشناسید توی سایت رو تگ کنید
و بگید از چه نظر ایشون به نظرتون انسان با فهم و کمالاتی هستند؟

(خودتون رو تگ نکنید، فروتن باشید😄)

اول خودم تگ میکنم

@نی_نی_یار_شب  

ایشون اولین کسی بودن که توی سایت باهاشون صحبت کردم

هم خیلی مودبانه راهنماییم کردند

هم متوجه شدم خیلی خوب به وظایفی که توی سایت بهشون محول شده رسیدگی میکنند.

برای همین در نظرم خانم فرهیخته ای اومدند.😊

حالا شما بقیه رو تگ کنید

با تک تک تون دوست بشم😄

من آدم مهربونی هستم..قبل دعوا ازم بپرس، شاید منظورم رو اشتباه متوجه شده بودی😄✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نی نی یار شب و نی نی یار ۵ رو خیلی دوست دارم😁باشد که اینو ببینن تعلیقم نکنن😅😂

خارج از شوخی جفتشون واقعا خوش اخلاق هستن و به خوبی جواب میدن💙

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
منم نی نی یار شب و نی نی یار ۵ رو خیلی دوست دارم😁باشد که اینو ببینن تعلیقم نکنن😅😂 خارج از شوخ ...

من که تازه عضو شدم سریعا متوجه شدم که ایشون فرد مهربانی هستند و سعی میکنند اعضا رو توی سایت راهنمایی کنند.
راستی از آشنایی با شما هم خوشوقتم دوست گرامی😊

من آدم مهربونی هستم..قبل دعوا ازم بپرس، شاید منظورم رو اشتباه متوجه شده بودی😄✋
منم نی نی یار شب و نی نی یار ۵ رو خیلی دوست دارم😁باشد که اینو ببینن تعلیقم نکنن😅😂 خارج از شوخ ...

حیف نی نی یار شبو تگ کرده😬 و میاد پیامارو میبینه

من خوشم نمیاد اززش

فقط نی نی یار ۵عشقه😍

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

@اعتصامی  

@khodaya_mer30  

@benimai  

@مهریماهم  

زیادن واقعاالان حضورذهن ندارم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
من که تازه عضو شدم سریعا متوجه شدم که ایشون فرد مهربانی هستند و سعی میکنند اعضا رو توی سایت راه ...

منم همینطور😃خوش اومدی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!