2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 91 پست
فکر کنم از اول زندگی زیادی کوتاه اومدی که اینقدر پررو شده

درسته فقط خودمو درگیر بزرگ کردن بچه ها کردم هی بهم میگه بجه هارو هم بردار برو هرجایی که دوست داری. نامزیمون بهم میگفت باید تا یکسال کار کنی و کمک خرجم باشی من پول درس کردن دندون ندارم باید بکشی. اگه خونه بابات سه وعده غذا میخوردی شاید خونه من دک وعده بخوری. خیلی از اینحور عاشقانه ها داریم ما

یعنی چقدر دیدم که واقعا میفهمم بیراه نیست که اسلام دختر رو توی 9 سالگی و پسر رو در 15 سالگی بالغ میک ...

واقعا،شوهر من ده سال ازم بزرگتره بازم حس میکنم دارم بچه بزرگ میکنم😐

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته فقط خودمو درگیر بزرگ کردن بچه ها کردم هی بهم میگه بجه هارو هم بردار برو هرجایی که دوست داری. ن ...

چرا تو نامزدی که این حرفا رو زد به هم نزدی آخه؟بعضی آدما ارزش ندارن اصلا

بهرحال عندالاستطاعه هم باشه نمیتونه چیزی بهتون نده  بعدم خانوم شما رهاش کن... این آدم اگرم امر ...

نه عزیزم هرچی خودم پس انداز داشتم باضافه طلاهای مجردیم و کادوهای عروسی به اجبار من فروختیم خونه خریدیم. اون زمون بهش گفتم سال ۹۱ حدود ۹ میلیون دادم گفتم دو دانگشو بنامم بزن گفت لازم تکرده اصلا خونه نمیخوام هر وقت داشتم ۹ تومنتو میدم. فراتر از گستاخه

درسته فقط خودمو درگیر بزرگ کردن بچه ها کردم هی بهم میگه بجه هارو هم بردار برو هرجایی که دوست داری. ن ...

کاش بیشتر تحقیق میکردی

درست می‌شناختیش 

واقعا نمیدونم چی بگم

گاهی قسمته، گاهی کوتاهی خودمونه، گاهی کم دقتیم و عجول، گاهی فکر می‌کنیم طرف عوض میشه 

من خواهر شوهر دارم سنش خیلی بالاست بالای سی و خورده آیه ازدواج نکرده ایییینققققققققدر وسواس داره که مطمئنم یک کسی رو آخر تور میکنه که همه حسرت خوشبختیشونو بکشن.... 

پشت پا به حرف جامعه زده و همش بفکر خوشبخت شدن خودشه، سر کارم نمیره

نه عزیزم هرچی خودم پس انداز داشتم باضافه طلاهای مجردیم و کادوهای عروسی به اجبار من فروختیم خونه خرید ...

باز خوبه که خونه دارید و تو این شرایط مشکل اجاره دادن رو ندارید،ولی باید نصف خونه رو میزد به نام شما

شما بزرگتری  رفت و گذشت  اما بهر زنی و دختری که رسیدی بگو با مرد کوچکتر حتی یک روز کوچکت ...

منهم بشدت مخالف بودم چون اصلا دوسش نداشتم وقتی اولین بار از طرف کارفرمام درخواست خواستگاری دادن همونجا طوری که خودش گوش وایستاده بود شنیده بود و بشدت بهش برخورده بود گفتم نه بابا ایشون بچس. واقعا هم بچه بود و بچه ماند

یعنی چقدر دیدم که واقعا میفهمم بیراه نیست که اسلام دختر رو توی 9 سالگی و پسر رو در 15 سالگی بالغ میک ...

بخدا بچه هاهم توی فضای متشنج و بی مهر این خونه شدن یاغی. لجباز و هزارتا مشکل دیگه که اصلا برا شوهرم مهم نیست

بخدا اخیرا اینقدر کم میارم که فکر فرار میزنه به سرم که جونمو بردارمو فرار کنم ولی وقتی به چهره معصوم بچه هام نگاه میکنم میگم اخه اینا هر کاری میکنن از نادانیشون هست و صدالبته منو باباشون باعث بروز همچین رفتارهاشون شدیم. 

عزیزم اگه اعتقاد داری این کاری که میگم رو انجام بده برای محبت بین زن و شوهر خیلی خوبه

۵۰۰بار حرف ث رو روی یه کاغذ بنویس با هر بار نوشتن حرف ث یه بار بگو یا دائمُ یا صَمَد بعد بنداز توی آب و از اون آب هر دو بخورید،برای افزایش محبت عالیه