2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 91 پست

حالا که کار از کار گذشته

خدا رو شکر خونه داری

و بازم خدا زو شکر دختر نداری

جلوگیری کن

ختم چهله عاشورای آیت الله حق شناس سخته بردار

یه خانمی برداشت در معرض طلاق بود گفت شوهرم مشروبی بی دین و هیچی به نامم نزده بود

میگه رفتم خونه مادرم عین عین چله رو بجا آوردم روز چهلم شوهرم گریه کنان زنگ زد و به غلط کردن افتاد میگفت پست تر و بدتر از شوهرم مردی نبود 

گفت مشروب رو گذاشت کنار و گفت بیا میخوام باهت زندگی کنم و به نامت بزنم

اینا کلیدهای حل مشکلات.ه

خدا درد میده درمان هم میده 

توسل کن، مطمئن باش زندگیت عوض میشه 

حالا که کار از کار گذشته خدا رو شکر خونه داری و بازم خدا زو شکر دختر نداری جلوگیری کن ختم چهله ع ...

چقدر خوب،میشه درباره شرایط چله بیشتر بگی

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سر کار میری که خوبه... 

نه عزیزم اولا بعد ازدواجمون فقط یک ماه رفتم دیگه نرفتم چون یه رفتارهای زننده ای بین همکارام نشون میداد که کلا ازش سیر میشدم گفتم لااقل خونه باشم فقط خونه ببینمش. مثلا برای تفریح و دیدن من میومد اتاق ما دستاشو هم توی جیبش میزاشت و سینه جلو میگفت باید زنو از صبح تا شب گتک بزنی. ما به زن جماعت رو نمیدیدم با اون خنده های مضحک همیشگیش میخندید میرفت. من حالم اینقدر بد میشد که نگو. اخه میگفنم چقدر باید ذلیل باشم این قسمتم بشه

واقعا،شوهر من ده سال ازم بزرگتره بازم حس میکنم دارم بچه بزرگ میکنم😐

فک‌نمیکنم فهم و شعور انسانی به سن ربطی داشته باشه باید به بلوغ عقلی هم برسن. چه سن پایینهایی که خیلی باشعور و گمالات هستن و برعکس

چقدر خوب،میشه درباره شرایط چله بیشتر بگی

بهت میگم

باید نمازها سر دقت

گناه نکنی مخصوصا گناه زبانی یعنی شرط محکمیه، دروغ غیبت زخم زبان توهین بی احترامی ووو

از روز چهارشنبه شروع کنی 

به مدت چهل روز 

قبل از طلوع آفتاب تا غروب آفتاب ختم رو بجا بیاری 

چرا تو نامزدی که این حرفا رو زد به هم نزدی آخه؟بعضی آدما ارزش ندارن اصلا

من حتی قبل عقدمون که یه سری اتفاقات از جانب مادرش و خودش پیش اومد گفتم اصلا نمیخوامش بیان هرچی خریدن ببرن. که روز عقدمون کلی تدارک و مهمون بود بهم خورد بعداز ظهرش چند نفراومدن وساطت که من فقط میگفتم نمیخوام تا اینکه از بخت بدم و فرهنگ پوسیده قدیمی که نه زشته شما دوماهه باهم بیرون میرین دیگه الان همه میدونن زشته و ... تا اینکه با اجبار و زور دایی خدابیامرزم با اینکه از ته دل راضی نبودم‌همه بهم حمله کردن بالاخره زاضی شدم فردای اونروز عقد کردیم. 

من حتی قبل عقدمون که یه سری اتفاقات از جانب مادرش و خودش پیش اومد گفتم اصلا نمیخوامش بیان هرچی خریدن ...

عجب 

قربانی فرهنگ های پوسیده شدی 

خدا شوهرتو هدایت در غیر اینصورت برش داره 

من حتی قبل عقدمون که یه سری اتفاقات از جانب مادرش و خودش پیش اومد گفتم اصلا نمیخوامش بیان هرچی خریدن ...

دیگه غصه خوردن به خاطر گذشته فایده نداره،این ختمی که باران زیبا گفتن رو انجام بده انشاالله که مشکلت حل بشه و شوهرت سر به راه

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
کاش بیشتر تحقیق میکردی درست می‌شناختیش  واقعا نمیدونم چی بگم گاهی قسمته، گاهی کوتاهی خودمونه ...

افرین بهش. منم میگم‌ای کاش این درک و اعتقاد و جرات الآنمو ۱۳ سال پیش داشتم و جلوی همه وایمیستادم و به همش میزدم

یعنی نسل قدیمی و کهنه واقعا باید بمیرن تا نسل جدید بفهمه زندگی یعنی چه

چقققدر اسیر و قربانی فرهنگهای کهنه و پست شدیم

دنیا به چه سمتی میره و ما هنوز کجاییم