2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم از اول زندگی زیادی کوتاه اومدی که اینقدر پررو شده

نه معلومه شوهرش هم مرد نیست که اینجور حرف میزنه و از اون ور اسم زنه رو سیو میکنه.... 

من کارگر تو اقواممون داریم بیا و ببین چققققققققدر با زنش مثل ملکه ها رفتار میکنه بخدا باید زندگیشو ببینی، به تمام معنا مرده خدا حفظش کنه 

بگو مهریه مو بده، نامرد باشم بگم نه میخوام تو این زندگی بمونم،.  بگو منم گیر مهریه م هستم بگو خ ...

احه توی محضر بدون اطلاع من مهریمو عندالستطاعه زدن. بهش میگم مگه گاو و گوسفند معامله میکردین که بین خودتون عندالستطاعه زدین؟ میگه بابای خودت (اون زمون بابای خدابیامرزم یه مقدار الزایمر داشت با سن ۷۸ سال با گوشهای نسبتا سنگین که اگرم میشنید عندالستطاعه قسم میخورم نمیدونس چیه ) اونجا بود باید بهت میگفت یا اعتراض میکرد. گفتم اینو باید خودت قبل عقد بهم میگفتی. به همین خاطر تا نیتونه میتازونه و هممونو عین خودش دیونه کرده

نه راهی نیست  بهش بگو به همین خیال باش، عمرا جوری بمیرم که تو پا رو پا بندازی،  بعدشم خا ...

اولی که درسته بعد یک و نیم سال بعد اصرار من شد ولی دومی گه پسرم نه ماهه بود ناخواسته باردار شدم خیلی تلاش کردم سقطش کنم شوهرم میگفت من دیه نمیدم اگه این کارو بکنی باید خودت دیشو بدی‌. نمیدونم از انسانیت فقط مادرش سیاه پوشیدن برا امام حسینو یادش داده تا اربعین مشکی بپوشه 

احه توی محضر بدون اطلاع من مهریمو عندالستطاعه زدن. بهش میگم مگه گاو و گوسفند معامله میکردین که بین خ ...

بهرحال عندالاستطاعه هم باشه نمیتونه چیزی بهتون نده 

بعدم خانوم شما رهاش کن... این آدم اگرم امروز مچشو بگیری فردا اگه اهل خلاف باشه راه دیگه پیدا میکنه 

شما ارث نداری حقتو بگیری؟ 

نه معلومه شوهرش هم مرد نیست که اینجور حرف میزنه و از اون ور اسم زنه رو سیو میکنه....  من کارگر ...

آره واقعا مرد نیست،بعضیا افریده شدن فقط برای دق دادن بقیه

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
من ۴۲ همسرم ۴۰

شما بزرگتری 

رفت و گذشت 

اما بهر زنی و دختری که رسیدی بگو با مرد کوچکتر حتی یک روز کوچکتر ازدواج نکنن

متعدددددد دیدم مردهای جوونتر از زنهاشون، زنها هلاک میشن خیلی‌ها منجر به جدایی... 

فکر کنم از اول زندگی زیادی کوتاه اومدی که اینقدر پررو شده

از قبل عقدمون هم وقیح بود ما همکار بودیم ولی انچنان شناختی نداشتم چون اتاقمون باهم فاصله داشت ولی حدود یکسال نیمی بود که زیر نظرم داشت و همه همکارا منو بهش پیشنهاد میدادن. تا اینکه با وحشی بازیهای مادرش اومدن خواستگاری نه چای خورد نه میوه نه شیرینی. فقط یکه تاز خودش صحبت میکرد نه خواهرشوهرم جرات داشت جیزی بگن نه جاری بیچارم

شما بزرگتری  رفت و گذشت  اما بهر زنی و دختری که رسیدی بگو با مرد کوچکتر حتی یک روز کوچکت ...

یعنی چقدر دیدم که واقعا میفهمم بیراه نیست که اسلام دختر رو توی 9 سالگی و پسر رو در 15 سالگی بالغ میکنه یعنی درک و فهم زن کلا جلویه.... باز بخواد بزرگتر هم باشه میشه یه شکاف... 

برای بچه هات دقت کن...