2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم استرس نگیر ازمون شهری نکته اولش اینه استرس نگیری تقریبا بهم ترین نکته اش اینه و نکته بعدی اینه اگر استرس گرفتی نذاری افسر بفهمه نکته بعدی اینه زیاد با افسر گرم نگیر نکته دیگه اینه اگه یه جا اشتباه کردی هل نشو سعی کن بعدیاشو خراب نکنی و نکته اخر افسر هر چی بخت گفت انجام بدی قبلش فکر کن ببین مجاز هست تو قانون یا نه خط ممتد و بوق ممنون ایست ممنون و ... حواست باشه عجله هم نکن موفق باشی

اول ك ميشيني كمربند نبندي ردي

تومز دستي نكشي ردي

استارت ميزني كلاچم اروم ميگيري خاموش كني ردي

دور موتورت رفت بالا بعد دنده عوض ميكني. 

اگ گفت وايسا كنارت پل(پلي كه در خونه هاست مثلا) بود وايسادي ردي

دو تا مورد معمولا امتحان ميگيرن ازين موارد

دوبل دو فرمونه پارك پل 

تمومم شد ماشين خاموش كن

همين ديگ....

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
دلیلاش چی بود؟ الکی هم میندازن؟ 

عزیزم من خودم بار چهارم قبول شدم دلیلشم این بود من واقعا مسلط نبودم مثلا در حدی نبودم کسی کنارم نباشه بتونم جایی رانندگی کنم خیلی هام فکر میکنن الکی رد میشن ولی بدون حتما مسلط نیستن وگرنه افسر که خل نیست فقط مسئولیت داره شما راننده بدی باشی تصادف کنی لعنت به جونش میفرستن