2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اشتباهی انجام دادی؟ پارک دوبل اشتباه یا چیزای دیگه؟ 

اشتباه داشتم مثلا یه بار که رفتم که بار اولم بود خیلی تند میرفتم و محکم ترمز میکردم دلیلشم استرسم بود 

یا یه بار دیگه یه بار ماشین خاموش شد 

یا بار دیگه یه عابر اومد جلوم کوچه دوطرفه بود با خط ممتد منم عابرو رد کردم و رو خط ممتد رفتم 

بله ایین نامه بار اول قبول شدم ولی از استرس یه ماهی هست سراغ شهری نرفتم. 

خوش بحالت

چیا بیشتر خوندی؟

من دفعه اول رد شدم

دفعه دوم دیر رسیدم نذاشتن امتحان بدم 

حالا افتاده آبان😐

هنوز دیر نیست هنوز صبر من ب قامت بلند آرزوست
خوش بحالت چیا بیشتر خوندی؟ من دفعه اول رد شدم دفعه دوم دیر رسیدم نذاشتن امتحان بدم  حالا اف ...

وای چقد دیر من یه جزوه خریدم که 52 صفحست و کل سوالای ازمونه.اگه دوست داری میتونم واتساپ برات بفرستم

وای چقد دیر من یه جزوه خریدم که 52 صفحست و کل سوالای ازمونه.اگه دوست داری میتونم واتساپ برات بفرستم

مرسی خانومی 

سوالا دارم 

این ماه اماده بودم ک نرسیدم 😐

هنوز دیر نیست هنوز صبر من ب قامت بلند آرزوست
بخاطر یه بار خاموش کردن هم میندازن؟ 

اون افسری که اون روز بود سخت گیر بود برام کلی غلط الکی نوشته بود و اینکه من باهاش گرم گرفتم باهام لج شد شما استرس نداشته باش برو بخواد فردا با ارامش ازمونو بده چیز خاصی نیست

بخاطر یه بار خاموش کردن هم میندازن؟ 

هر کدوم سر یه  چیزی گیر میدن مثلا من یه بار همه چیم خوب بود فقط موقع دور زدن چون اون منطقه کلا دور ممنوعه نگفتم با اجازه شما رد شدم

ولی یه سرهنگی هست فقط دوبل ازت میگیره ولی من یه دور ماشینم خاموش شد هیج جوره قبولم نکرد با اینکه دوبلم خوب بود