2777
2789
عنوان

یه سوال ترسناکه نصف شبی

178 بازدید | 20 پست

من از بچگی هروقت با یکی دعوام میشد دقیقا برای همون ادم تو همون روز یه اتفاق بد میافتاد

توی همون بچگیم پدرم با دسته ی بدمینتون زد روی دستم انگشتم باد کرد سر یه موضوع الکی بعد رفت بیرون شب که اومد خونه پاش شکسته بود 

هروقت با دوست پسرم دعوام میشه دقیقا تو همون روز کلی بد بیاری میاره 

بنظرتون این اتفاقا عادین؟.

یه جایی خوندم وقتی همزادت بفهمه اذیتت میکنن ازت محافظت میکنه و اذیت میکنه کسایی که اذیتت میکننو

درسته این یا خرافات ؟

یه بار یکی بهم گفت نحس بخاطر همین

چیکار کنم  

والا نمیدونم همزاد دقیقا کی میشه؟؟

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت

منم اینجوری ام بااینکه هیچوقت واسه کسی بدنمیخوام اما بلا سرش میاد اما الان یه مدته دونفر باشوهرم هستن واسشون بد میخوام اما هیچیشون نمیشه🙁

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزخرفه

وایسا فردا که چلاق شدی😂💔

و من با  بازگشتی پرشکوه دوباره اومدم خدمتتون😎همون طور که اسمم رو مشاهده میکنید بنده معروف به هره مار دارم تو دلبری😌 اما میگذرم از عشق من همش سر سری😜 آآآآآ بیا وسط مهره مار دارم💃💃اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن😕 😎چطو شما پسرا فک میکنید ارزو ما دخترا ازدواج😒 نه بوخدا ما ارزومون اینه که پاستیل 😥و نوتلا💜 و شکلات😋 و فست فود😄 بخوریم بخوریم و چاق نشیم😐   (  عاقا به جان خودم من کاربر جدید نیستم خواهر شوهرا فداتون نیاز به تبریک نی😂🙌)  انقدرم گیر ندین تو چرا با اینکه مجردی و فلانی سنت بهمان عضو سایتی بازم به جان خودن نه به جان شما همه فک و فامیل و ننه و بابا خبر دارن از عضویت من اینجا تازه 

چه همزاد خوبی ای کاش منم داشتم

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

تقريباً منم مثل شمام.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من میترسم    

نترس عزیزم خوبه که هواتو داره

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

منم دقیقا همینجورم ی بار سر یه چیزی از خالم ناراحت شدم فرداش شوهرش از یه جا افتاد کل صورتش کبود شد یه بارم داییم ناراحتم کرد فرداش قلبش گرفت حالش بد شد رف بیمارستان بارها ب مامانم گفتم من از هرکی از ته دل ناراحت شم ی بلایی سرش میاد مامانمم میگه فاز پیامبری زده ب سرت