2777
2789

بله 

اگر علایم دیگه بود مثل سرفه و تب و گلودرد می‌شد گفت شاید کرونا نباشه ولی از بین رفتن چشایی و‌بویایی اونم بی دلیل صد در صد کروناست

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا برام گزارش بزنید تا آشنانبینه ممنونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5166180/علایم-بارداریتون-چی-بوده-توروخدا-بگین

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ن نداری منم عین توام کم کم خوب میشی الکی استرس نده ب خودت کرونا پدر درمیاره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

اره لطفا تو قرنطینه بمون ممنونم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

سلام توروخدا اگه میشه نفری یه حمد برا بابام بخونید جواب تستش مثبت شد عاجزانه التماستون میکنم😭😭😭هرکس لطف کرد وخوند لایک کنه تا براش صلوات بفرستم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
نگران نباش علامت چی داره ؟

فقط روز اول یکم بدن درد داشت وکمرش درد میکرد دکتر گفت تست بده وقتی تست داد مثبت شدالان هرچی ازش میپرسیم میگه خوبم ولی میدونم به خاطر اینکه مانترسیم اینجوری میگه تو قرنطینه است

فقط روز اول یکم بدن درد داشت وکمرش درد میکرد دکتر گفت تست بده وقتی تست داد مثبت شدالان هرچی ازش میپر ...

عزیزم ناراحت نباش مادر منم گرفتن من چقدررر ناراحت بودم دوره اشو گذروند مامان منم علامت نداشت فقط دکترش گفت مرتب فشارشو چک کنید بالا نره  و تبشو چک کنید اگ بدون علامت باشه ک براخودشم بهتره شمام استرس ندین بهش ایمنیشو پایین نیارین ...دارو امام کاظمم میگن خوبه اگ اعتقاد دارین ب گیاهی بهش بدین 

عزیزم ناراحت نباش مادر منم گرفتن من چقدررر ناراحت بودم دوره اشو گذروند مامان منم علامت نداشت فقط دکت ...

خدا فقط خودش کمکشون کنه والا من از وقتی که فهمیدیم همه از استرس ونگرانی خواب راحت نداریم.دارو امام کاظم رو باید ازکجا بگیرم براش؟