2777
2789
خدا فقط خودش کمکشون کنه والا من از وقتی که فهمیدیم همه از استرس ونگرانی خواب راحت نداریم.دارو امام ک ...

از عطاری دارن ...مادرمن سکته کردن بعد تست کروناش مثبت شد والا من شب و روز نداشتم همش ب شوهرم میگفتم کی این روزا تموم میشع خداروشکر پشت سر گذاشت 

از عطاری دارن ...مادرمن سکته کردن بعد تست کروناش مثبت شد والا من شب و روز نداشتم همش ب شوهرم میگفتم ...

خداروشکر عزیزم منم خیلی داغونم پدرم تمام زندگیمه تنها دلیل نفس کشیدنمه توروخدا براش دعا کن تا ماهم این روزها روپشت سر بزاریم.ممنونم بابت راهنماییت عزبزم ان شاالله هرچی از خدا میخوای نصیبت کنه گلم

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر عزیزم منم خیلی داغونم پدرم تمام زندگیمه تنها دلیل نفس کشیدنمه توروخدا براش دعا کن تا ماهم ا ...

والا خیلیا گفتن سه شب مریضشون خورده خوب شده برا پیشگیری هم خوبه فقط تلخه بدون اب باید بخوره با اب دهن بده پایین و دوساعت بعدشم هیچی نخوره 

والا خیلیا گفتن سه شب مریضشون خورده خوب شده برا پیشگیری هم خوبه فقط تلخه بدون اب باید بخوره با اب ده ...

حتما براش میگیرم فداتشم باید برم ببینم پیدا میکنم یانه

خداروشکر عزیزم منم خیلی داغونم پدرم تمام زندگیمه تنها دلیل نفس کشیدنمه توروخدا براش دعا کن تا ماهم ا ...

انشالله میگذره نهایت ۱۴ روزه فقط قوی باشین  استرس ب پدرتون ندین اب هویج تازه فراموش نشه مرتب 

عزیزم راستی قیمت اصلش چنده که بدونم نکنه بخاطر قیمت کمش تقلبی باشه واونو بخرم

والا من خودم اماده ای میخرم اندازه ده تومن میگیرم ولی عطاری رو میشناسم میدونم تقلب نمیده شمام جای شناس برو 

والا من خودم اماده ای میخرم اندازه ده تومن میگیرم ولی عطاری رو میشناسم میدونم تقلب نمیده شمام جای شن ...

فدای شما بانو😘😘😘😘😘

خداروشکر ک بهترن ...تبشو فشارشو چک کنین 

ممنونم عزیزم اره مدام چک میکنیم تب وفشارش خداروشکر نرماله دکترم گفت دیگه ۸روز گذشته زیاد نگران نباشید فقط تقویتش کنید

ممنونم عزیزم اره مدام چک میکنیم تب وفشارش خداروشکر نرماله دکترم گفت دیگه ۸روز گذشته زیاد نگران نباشی ...

خوب خداروشکر پس خیالت راحت باش شمام خودتون مراعات کنین خدای نکرده ازش نگیرین ....التماس دعا