2777
2789

من فک میکنم هیچ وقت نمیشه ادم دوس پسرشو نفرین کنه و بگه ایشالله تاوان بده 

من خودم دوس پسر دارم ۳ سالم هس باهاشم اما اگ‌ی روز ولم کنه حس میکنم‌نمیتونم بخدا بگم ایشالله تاوان بده 

اخه اون تاوان چیو باید بده؟ مگ میشع ی ادم بزور عاشق کسی بشه؟ وقتی دوس نداشته و رفته پس‌جرمش دوس نداشتن بوده و خدا نگفته من ب جرمه دوس نداشتن کسیو مجازات میکنم 

پس‌ حس میکنم اگ ی روز رفت با وجود ضربه ای ک می خورم نباید اهو ناله کنم چون طرف تنها گناهش دوس نداشتن بوده 

البتع اون دسته از پسرایی ک الکی قوله ازدواج میدنو امیدوار میکنن ادمو بحثشون جداس ب اونا کاری ندارم 

کسی هس با من موافق باشع؟ 

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عشق اولمو هیچ وقت نمیتونم نفرین کنم با این ک خیانت کرد ولی دلم راضی نمیشه  انشاءلله خوش و خرم باشه همیشه

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

تا وقتی ک دوسم داره و چشمش دنبال منه واقعا نگران جونشم چیزیش شع میمیرم ولی اگ زبونم لال ی روز یکی دیگ ب جای من تو زندگیش بود تاوان چیع امیدوارم اون روز خودشم وجود نداشته باشه بهشم گفتم

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

موافق نیستم 

کسی که دوسِت نداره دیگه نباید  تو رو علاف خودش کنه، 

وقتی ۳سال میمونه مثلا و بعد میره عمرتو تلف کرده و بازیت داده! 

هرچند من کلا با نفرین موافق نیستم چون کارما خودش عمل میکنه :))

Smelly Cat , Smelly Cat , what are they feeding you ? 🐱

چه خوبی تو😐من اگه دوس پسر داشته باشم ولم کنه میرم یه دعا نویس پیدا میکنم براش دعا بنویسه هیچکس بهش زن نده

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃

بعضيا نامردي ميكنن بعد ميرن

دوستم دوست پسرش قول ازدواج داده بود دو سالم باهم بودن رابطه ام داشتن اخرم پسره كثافت خيانت كرد رفت با يه زن شوهر دار 

دوستم خيلي ام منتظرش موند اما پسره به زنه كمك كرد زنه جدا شد رفت كلا با زنه زندگي كرد

دوستم نفرينش نكرد اصلا 

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

بنظرم اگه قول موندن نداده از اول بهت حق نداری منت بذاری سرش بخاطر عشقت و یا نفرینش کنی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

من فکر میکنم اگه کسی با وجود داشتن دوست پسرِ سه ساله داره ساعت دو نصفه شب به این فکر میکنه که اگه پسره ولش کرد این آرزو بکنه که اون تاوان بده خوبه یا تاوان نده خوبه...بهتره خودش دوست پسرشو عوض کنه   

بیخیال بابا دوست پسر میگیرید مایه خوشحالیتون بشه یا خوره مغزتون؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من ۱۳ سالم بود ک عاشق شدم اونم عاشقم بود بعد از پنج سال ولم کرد بیخودو بی دلیل الآن ۲۴ سالمه ماه پیش اومد سراغم برا حلالیت میگف همش بد میارم و توو خواب میبینم ک تو ناراحتی الآنم میخوام ازدواج کنم میخوام حلالم کنی