2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یغنی 17 عروسی کردید؟  چرا پشیمونید  ادامه تحصیل و اینا؟  مهمه که میپرسم اگر مور ...

نه ۱۷ عقد کردم 

۱۸ عروسی 

شوهرم با ادامه تحصیلم مشکلی نداشت 

مسئولیت هایی که به آدم وارد میشه بعد ازدواج باعث شد نتونم درس بخونم

اما کلا بنظر خودم دوساله که میفهمم چی به چیع 

نه اینکه تا الان نفهمیده باشم و به قول معروف عروسک بازیمو میکردم نه 

من از همون اولش همه میگفتن از لحاظ عقلی خیلی بیشتر از سنم میخوره 

اما نگه داشتن زندگی و مسئولیت داشتن تو سن کم خیلی سخته 

تازه من تو سن ۲۰ بچه اوردم 

اون از همه سخت تر 

۱۷عقد کردم 

منم مثل تو ۱۵ سالگی عقد کردم الان ۱۶ سالمه ازدواج کردم پنج ماهه باردارم  شوهرمم ۱۰ سال از من بزرگ تره در کل بعضی وقتا خیلی پشیمون میشم  همین پشیمونی بعدش خیلی بده 

خدای مهربانم 🤲 این روز ها خیلی چشم ها بارونی و خیلی قلب ها شکسته شده 💔 خدایا  زخم های دلشان را التیام ببخش و حال همه را خوب کن 🙏   
چرا باهاش ازدواج کردی؟

مامانم وقتی مجرد بودم تو خونه عین یه کوزت ازم کار میکشید از ۷ سالگی خونه تمیز میکردم،بچه نگه میداشتم غذا درست میکردم،وقتی ام این کارا رو انجام نمیدادم باهام دعوا میکرد و کتکم میزد کلا خانواده ی مادرم افراد عصبی و زود جوشی بودن ،هر خواستگاریم داشتم بدون اینکه بهم بگه رد میکرد یه روز از فامیلای خودش اومد خواستگاریم نگو خانم راضی بوده،فقط تو اون یه مورد خواستگار گذاشت بیاد خونه  که اونم شد همین بخت برگشته ی من و این ازدواج

منم مثل تو ۱۵ سالگی عقد کردم الان ۱۶ سالمه ازدواج کردم پنج ماهه باردارم  شوهرمم ۱۰ سال از من بز ...

اختلاف ستی مهم نبس 

مهم اینه طرف مقابلت درکت کنه 

من خداییش همسرم درکم میکنه 

باهام خیلی خوبه 

همو خیلی دوست داریم 

اما همینکه با سن کم میبینم هم سن های من الان هزار جوره راحتن 

هیچ مسئولیتی ندارن 

بعد خودمو میبینم ... اونجاست که برام سخت میشه 

اما باز دوبارهمیسه برام عادت 

کلا خبلی شادم 

همیشه در هر حالتی سعی کردم شاد باشم و این حال خوبم رو به همه از جمله خانواده سه نفرم منتقل کردم