2777
2789

بچه ها شما مادرای آینده هستین لطفا نزارین بچه هاتون زود ازدواج کنن حتی اگ عاشق بودن اسم ازدواج رو اوردن بزنین تو دهنشون بیخیال نباشین 

میبینین چقد نارضایت داریم واسه ازدواج تو سن کم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها شما مادرای آینده هستین لطفا نزارین بچه هاتون زود ازدواج کنن حتی اگ عاشق بودن اسم ازدواج رو او ...

الان اتفاقا من شنیدم ی جایی که تجربه عشق و عشق بازی رو بهشون بدیم که فردا اگر از ازدواجشون پشمون بودن نگن مامان یا بابا تو باعث شدی،فقط نباید بچه اورد

بنظر من مرد باید بیش از ده سال از زن بزرگتر باشه تا قدر زنشو بدونه

ن بابا فک میکنی 

دوست من بنده خدا همش ۱۸سالشه ۵ساله ازدواج کرده شوهرش ۱۵سال ازش بزرگ‌تره ی روز خوش نداره یادمه ن میذاشت اردو مدرسه بره ن عروسی دوستاش همین الانشم نمیزاره بره 

دقیقا بیشتر ازدواجا بخاطر فرار از خانواده هاس😢

خونه رو برام جهنم میکرد مگه من چند سالم بود ۱۸ سالم بود نامزد کردم ۱۹ عروسی😔😔😔نزاشت راجع به خواستگارام نظر بدم،حرف اگر میزدم فهش و دعوا بود

بنظر من مرد باید بیش از ده سال از زن بزرگتر باشه تا قدر زنشو بدونه

اره منم کلا با اختلاف سنی کم مخالفم 

البته وقتی دوطرف کم سن باشن 

وقتی دو طرف بالای ۲۴/۲۵ باشن 

دو طرف عاقل و فهمیده ن اختلاف سنی چندان مهم نیس 

اما یه چیز دیگه هم هست 

اختلاف سنی بالای ۵ سال یه خوبی هم داره 

زن وقتی حامله میشه و مادر میشه 

چهرتن سنش بیشتر دیده میشه 

اینجاست که اگه اختلاف سنی داشته باشی با شوهرت بازم کمتر از سن شوهرت دیده میشی 

دیدم اینو اطرافم که دو طرف با اختلاف سنی کم بعد بچه دار شدن 

سن زن بیشتر از مرد میخورده

الان اتفاقا من شنیدم ی جایی که تجربه عشق و عشق بازی رو بهشون بدیم که فردا اگر از ازدواجشون پشمون بود ...

ی دختر دایی داشتم عاشق پسر خالم شد ۱۳سالگی عقد کرد مامان و باباش ناراضی بودن و ب زووور راضی شدن دختر میگف فقط این بعد ۵سال عقد دختر میگ نمیخوام ما اخلاقمون و سطح فرهنگیمون همچیمون باهم فرق داره (و واقعا همینطور بود خانواده دختر سر تر بودن و خانواده داماد بی فرهنگ و خسیس) بهش گفتم مگ تو نبودی ک گفتی من الا بلا همینو میخوام تو جمع گف اره من گفتم ولی خانوادم شعور ک داشتن باید همون موقع میزدن تو دهنم ک تو سن کم ازدواج نکنم و من الان باعث بانی این روزام خانوادم هستن

ی دختر دایی داشتم عاشق پسر خالم شد ۱۳سالگی عقد کرد مامان و باباش ناراضی بودن و ب زووور راضی شدن دختر ...

الان مادر من یه ذره به خاطر کارایی که با من و سرنوشتم کرده اصلا ناراحت نیست تازه با حرفاش  میزنه تو دهنم میگه خواستگارات مگه کیا بودن،شاید اگر با اونام ازدواج میکردی همین میشد،اتیش میگیرم دیگه با این حرفاش ،دیگه نمیگه به خاطر کارایی که تو گذشته باهات کردم ناراحتم