2777
2789
من .خیلی زمان برد تا آدم شه.الانم سر درآمدش جنگ دارم.خیلی بی عرضه اس

وااای اره شوهرمنم اصلا زرنگ نیست توکاروبار

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیستم ولی کمبود و حسرت زیاد دارم ک مجردی نداشتم هیچی ندارم واسم نمیخزه ن روسری ن کفش حتی الانم کفش ت ...

خسیسه یابی پول

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
تو عقد هم اینطودی بود؟

اره اون موقع تا طلاقم رفتم ،خانواده ام نذاشتن طلاق بگیریم،یه بچه داشتم بازم خانواده ام بها ندادن به دعواهامون ،یکی دیگه ام دارم الانم اذیت میشم با این اخلاقاش،ولی خانواده ام حمایتم نمیکنن😔

اره اون موقع تا طلاقم رفتم ،خانواده ام نذاشتن طلاق بگیریم،یه بچه داشتم بازم خانواده ام بها ندادن به ...

شوهر سابق من عقد بودیم این جوری بود من جدا شدم الان ازدواج کرده بچه هم داره عکسشو دیدم شکه شدم انکار خیلی پخته و عاقل شده 

از ازدواج با شوهرم پشیمون نیستم  اما به شدت از زود ازدواج کردنم پشیمونم

چند سالگی؟ 

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
بی پول ک نیست ولی وضعش معمولیه..خوش اخلاقه ..وسیله خونه میگیرخ همه چی واسه دخترم میگیره ولی واسه من ...

همون دیگه خسیسه خواهرخیلی سخته واقعا وسایل خونه وخریدکردن به دخترت روازچیزای واجب میدونه لابد