2777
2789

من شبا دیر خوابم میبره. معتاده اینجا شدم هی میام تاپیک هارو میخونم

چقد آخه تاپیکای منفی یکم بیایم از حسای خوبمون بگیم

بهترین اتفاق زندگیتون چی بوده؟

من اول از همه خاله شدنم

دوم آشنایی با نامزدم  

شما چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره  الان ی سوال داشتم هیییییییچ احد الناسی نیومد تاپیکم حالا اگه خیانت بود ..😒

من میا الان😊

دقیقا خیلیا دنبال خوندن بدبختی دیگرانن

من اما خیلی استرسی شده بودم انقد حرفای منفی خوندم

خودمم کلی گرفتاری دارم میام اینجا ک آروم شم

وقتی کسی میاد اینجا از درداش میگه مطمئنا هیشکیو نداشته باهاش درددل کنه ک اومده اینجا با ادمایی ک نمیشناسه درمیون میذاره بلکه اروم بشه قضاوت نکن وقتی نمیتونی مرحم باشی نمک زخم هم نباش ادم مریض نیس بیخود ناراحت باشه و از درداش بگه

وقتی کسی میاد اینجا از درداش میگه مطمئنا هیشکیو نداشته باهاش درددل کنه ک اومده اینجا با ادمایی ک نمی ...

منظور من این بود اینجا فقط تاپیک هایی که دردناکه کلی جواب داده میشه و بیشتر جواب هام جز فضولی جز ناراحت کردن استارتر چیزی نداره

در کل میگم خودمون دنبال خوندن دردیم

دنبال آشوب کردن خودمون

و من دلم خواست یه تاپیک بزنم تا شاید با یادآوری یه خوشی تو زندگیمون لبخند بیاد به لبامون

مشکلات همیشه برای همه ی ماها هست

و منم تو اوج بیماری الان این تاپیک رو زدم تا یکم با خوندن خاطرات خوش دیگران دلم شاد شه. همین