2777
2789
عنوان

میشه ازتون یه خواهشی بکنم؟بخدا کارتون جالب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 57 پست
قرص میخورن یا انسولین؟ نه عزیزم نگران نباش  80 درصد امار فوتی ها هیچ بیماری نداشتن و سالم بود ...

قرص میخوره ،همش میگه اگه من بگیرم ....😭حتما این پیج و نشونش میدم ممنون عزیزم ،خدا ب همه پدر مادرا رحم کنه 😢

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
اره بابا  عمم کلکسیون بیماریها بود دیابت  مشکل قلب و... خداروشکر حالش خوبه خوب شد

الهی شکر عزیزم 

میدونین با دیدن این پیام ها چقد امید میاد تو دل کسایی که مشکل زمینه ای دارن؟؟

این روزها به خودی خود استرس زیادی غالب شده بهمون 

ملت ام وقتی یکی تاپیک میزنه بیمار کروناییمون فوت کرد اولین سوالشون اینه بیماری زمینه ای داشتن

نمیدونن با این سوال چقد روح و روان کسایی که خودشون یا عزیزشون مشکل زمینه ای دارن ازرده میشه

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر قضیه ش فرق داره  وقتی کسی فوتی کرونایی داشت همه پی این هستن که ببینن شخص بیماری زمی ...

خب اینو ک همه میگن فقط ب حرف یک نفر نیس ک اینهمه ادم میمیره بالاخره بعضیا بیماری داشتن بعضیاهم نه اونایی هم. ک بیماری زمینه ای دارن درهرصورت بیشتر درمعرضن اینو ک دیگه نمیشه کتمان کرد

قرص میخوره ،همش میگه اگه من بگیرم ....😭حتما این پیج و نشونش میدم ممنون عزیزم ،خدا ب همه پدر مادرا ر ...

هیچ ترسی نداره عزیزم 

اینام مثل مردم عادی 

فقط تو اون دوران باید قند کاملا کنترل شده ای داشته باشن

خب اینو ک همه میگن فقط ب حرف یک نفر نیس ک اینهمه ادم میمیره بالاخره بعضیا بیماری داشتن بعضیاهم نه او ...

بیشترشون هیچ بیماری نداشتن

و کاملا هم ثابت کردن که بیماری زمینه ای نیس

کسی که فشارخون یا قند کنترل شده ای با دارو داره هیچ فرقی با یه ادم سالم نداره

هیچ ترسی نداره عزیزم  اینام مثل مردم عادی  فقط تو اون دوران باید قند کاملا کنترل شده ای ...

درسته یکم سخته ولی شدنیه من همش میگم عمر دست خداست درسته باید رعایت کرد ولی عمر کسی تموم نشده باشه ربطی ب بیماری زمینه ای و اینا نداره

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
خب اینو ک همه میگن فقط ب حرف یک نفر نیس ک اینهمه ادم میمیره بالاخره بعضیا بیماری داشتن بعضیاهم نه او ...

درسته ولی شما خودتو بذار جای کسی ک بیماری داره یا بیمار داره تو خونه،ب خدا دل آدم خون میشه هی میگن بیماری داشت درصورتی ک چقدر آدم سالم مرد بدون هیچ بیماری؟

خب مرذم عادی ام میفهمن ک بیماران زمینه ای جز گروه پرخطرن حساسیتت بی مورده

مردم عادی اگر شما باشین پس نمیدونین که کسی که بیماری زمینه ای کنترل شده ای داشته باشه پر خطر نیس و مثل بقیه س

درسته ولی شما خودتو بذار جای کسی ک بیماری داره یا بیمار داره تو خونه،ب خدا دل آدم خون میشه هی میگن ب ...

متاسفانه ما مردم هنوز انرژی دادن و امید دادن رو بلد نیستیم 

همینکه  کسی که فوت کرده بیماری زمینه ای داشته دلشون اروم میگیره و میگن شکر خدا ما سالمیم 

غافل ازینکه دل یکی دیگه رو میلرزونن

درسته یکم سخته ولی شدنیه من همش میگم عمر دست خداست درسته باید رعایت کرد ولی عمر کسی تموم نشده باشه ر ...

اینو خودمون میدونیم کسی که دیابت یا فشارخون یا هرچیزی داره در شرایط عادی(حتی اگر کرونایی نباشه)باید کنترل کنن و با دارو ی حالا هرچی مشکلشون رو در حد طبیعی نگه دارن

و کسیم که اینکارو میکنه هیچ فرقی با ادم عادی نداره 

متاسفانه ما مردم هنوز انرژی دادن و امید دادن رو بلد نیستیم  همینکه  کسی که فوت کرده بیمار ...

اره والا چرا ما آدما تا جای طرف نباشیم متوجه حالش نمیشیم؟خدا بلارو از سر هممه دور کنه 😢

درسته ولی شما خودتو بذار جای کسی ک بیماری داره یا بیمار داره تو خونه،ب خدا دل آدم خون میشه هی میگن ب ...

خب اینجور باشه کل80میلیون نباید بگن فلانی با بیماری زمینه ای فوت شده یا مریض شده

خب اینجور باشه کل80میلیون نباید بگن فلانی با بیماری زمینه ای فوت شده یا مریض شده

بیماری زمینه ای کنترل شده هیچ تاثیری تو روند بیماری نداره 

کاش اینو بفهمیم