2777
2789
عنوان

میشه ازتون یه خواهشی بکنم؟بخدا کارتون جالب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 57 پست
اشکالش کجاست؟ من خودم دوتا مشکل دارم همیشه میپرسم دلم میخواد مطلع بشم از وضعیت ادمایی مثل من که کرو ...

اینکه خودتون بپرسین اون جای خود داره 

بارها تو تاپیک ها دیدم از کسایی که فوتی کرونایی داشتن پرسیدن عزیزتون بیماری زمینه ای داشت؟؟حالا اون فرد ام جوابش اره یا نه هست

ولی وقتی اون کسی که بیماری زمینه ای داره و میشنوه حالش خیلی بد میشه

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا اوایل قشنگ تن و بدنم میلرزید بعدش با کلی دکتر غدد صحبت کردم و گفتن خیلی از دیابتی هامون ...

وای خدا من مادرم دیابت داره پدرم درومده از استرس منم خیلی لجم میگیره اینطوری میگن ،ب خدا خودم سیگاریم ریم داغونه ولی فقط مامانم مهمه برام ،خدا حیرت بده یکم دلم آروم شد اینطوری گفتی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
وا خب چ ربطی داره اگ اینجوره دکترا هم نباید بپرسن بیماری زمینه ای داشته باشه ینی باید بیشتر مراقبت ک ...

عزیزم دکتر قضیه ش فرق داره 

وقتی کسی فوتی کرونایی داشت همه پی این هستن که ببینن شخص بیماری زمینه ای داشت یا نه

وقتی کسی که خودش یا عزیزش بیماری زمینه ای داره تنش میلرزه 

واقعا اینجور گفتن مشکل از شما نیست گلم متاسفانه با افراد بیشعوری برخورد داشتی همین

اره میگن خیلی ها این حرفارو بهم زدن مثلا وقتی مامانم خواست واسه عقدم به عمم بگه اول گفت به خانواده پسره گفتین مریضه؟

نه عزیزم ماها که بیماریم انگار خودمون خواستیم که بیمار باشیم خیلی ها دلم رو شکستن به خدا واگذار کردم ...

دقیقا حرف منم همینه

کسی که بیماری داره اونم حق زندگی داره 

میدونین قضیه چیه و از چی ناراحت شدم؟؟

وقتی میشنون شخص فوتی کرونایی بیماری زمینه ای داشت یجورایی دلشون اروم میگیره میگن خب پس

در حالیکه نمیدونن کسی که خودش بیماری داره یا عزیزش وقتی این پیام یا حرفارو میبینه چقد تن و بدنش میلرزه

دقیقا حرف منم همینه کسی که بیماری داره اونم حق زندگی داره  میدونین قضیه چیه و از چی ناراحت شد ...

من بیماری نقص سیستم ایمنی و کولیت اولسروز دارم اوایل کرونا گرفتم و ردش کردم

چه ربطی داره این سوال و.می پرسند که بتونند کمکی کنند مثلا به کسی که بیماری دیابت دارند چه دارو غذاها ...

قسمت مهمش اینه کسی وقتی کسی بیمار بدحال یا فوتی داره همه اول میپرسن بیماری زمینه ای داشت که فوت کردن؟؟

میدونین الکی این باور ایجاد شده که کسی که بیماری زمینه ای داره بیشتر ممکنه بدحال شه 

در صورتیکه اینطوری نیس

وای خدا من مادرم دیابت داره پدرم درومده از استرس منم خیلی لجم میگیره اینطوری میگن ،ب خدا خودم سیگاری ...

قرص میخورن یا انسولین؟

نه عزیزم نگران نباش 

80 درصد امار فوتی ها هیچ بیماری نداشتن و سالم بودن

من پدر دوستم دیابتی شدید بود گرفت و سر 10 روز خوب شد

حتی تو انیستا تو پیج دیابتی پلاس نظرات دیابتی های کرونا گرفتن رو خوندم همشون میگفتن مثل مردم عادی گذشته برامون و خوب شدیم 

منم دقیقا اوایل قشنگ تن و بدنم میلرزید بعدش با کلی دکتر غدد صحبت کردم و گفتن خیلی از دیابتی هامون ...

اره بابا 

عمم کلکسیون بیماریها بود دیابت  مشکل قلب و...

خداروشکر حالش خوبه خوب شد

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .
خب باتوجه ب اینکه بیماری زمینه ای داشته یا ن بلید مشاوره بدیم دیگه چ بخایین چ نخایین جز گروه پرخط ...

من منظورم دکترا نیس عزیز

منظورم مردم عادی هست