2777
2789
عنوان

میشه ازتون یه خواهشی بکنم؟بخدا کارتون جالب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 57 پست
اینو خودمون میدونیم کسی که دیابت یا فشارخون یا هرچیزی داره در شرایط عادی(حتی اگر کرونایی نباشه)باید ...

درسته من هر چی ب مامانم میگم انگار باور نمیکنه بس ک هی تو تی وی فضا مجازی میگن بیماری زمینه ای و اینا ،ولی خب واقعیته کنترل کنن موردی نیست

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجور باشه کل80میلیون نباید بگن فلانی با بیماری زمینه ای فوت شده یا مریض شده

پ این همه آدم سالم مردن چی؟اینجوری فقط ته دل بیماران خالی میشه اصلا گیرم بیمارای زمینه ای بیشتر در معرضن دیگه میدونیم دیگه هی پرسیدن نداره،واسه آروم کردن دل خودمون دل این بیماران و خانواده هاشونو خون نکنیم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
دقیقا❤تن هممون سلامت باشه الهی

انشالله 🙏❤

سلام کنجد جون خوبی گل پسرت چطوره؟ 

عزیزم شما سبحان و کدوم دکتر میبری راضی هستی؟ من ۲۶ روزه زایمان کردم بچم به شیر خشک حساسیت داره یه دکتر بردیم اصلا تشخیص نمیده بچم همش بالا میاره یا یبوسته یا اسهاله

توروخدا اگه دکتر خوب میشناسی معرفی کن😔😔 

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
سلام کنجد جون خوبی گل پسرت چطوره؟  عزیزم شما سبحان و کدوم دکتر میبری راضی هستی؟ من ۲۶ روزه زای ...

بگردم برات 

احتمالا به پروتئین گاوی حساسیت داره 

بیا خصوصی صحبت کنیم

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی