2777
2789

سلام

لطفاً نظرتون رو بگید

دیروز برا جهیزیه این اب پرتقال گیری رو خریدم به قیمت 1100

ولی حالا میخوام برم عوض کنم از مدلای دسته دارش بخرم. شبیه این

شما یا اطرافیانتون از کدوم نوع دارید؟

بنظرتون کدوم بهتره؟ عوض کنم یا نه؟

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ۳ یا ۴ کاره ها بخر راحت این چیه ۱۱۰۰ پول دادی  ۱ تومن بذار روش خیلی چیز بهتری میخری گل ...

یه شش کاره خریدم 

ابمیوه گیری هم از قبل خریده بودم

اینم خریدم

زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
به نظرم بالايي راحتتره  اون ديگه قرتي بازين

شما کدومشو دارید؟ یا دیدید کسی داشته باشه

برو پسش بده حوصله داری این همه میخای چیکار  نترس میوه اگ گیرت اومد همینجوری بخور  ابش پی ...

من نگفتم اصلا بخرم یا نه یکی از چیزهای جهیزیه هست هرکی دوس داره میخره

من فقط گفتم کدومو بخرم

میوه هم حتما گیرم اومده که میخوام دستگاهشو بخرم!

ممنون برای نظرتون

استارتر سلام آخرش کدومو خریدی؟ راضی هستی استفاده می کنی مدام؟ یا بنظرت نگیرم من؟

سلام

من مدل دسته دارش رو خریدم

برای گرفتن اب پرتقال و لیموترش بزرگ خوبه

استفاده هم کردم راضیم

نمیدونم که بگیرید یا نه. بستگی داره به استفادتون و بودجه تون

بودجه مشکلی ندارم ولی میخوام بدونم کارایی داره؟> چه مارکی خریدی شما؟

من مارک نیو لند خریدم 

بله کارایی داره. 

دو تا سری داره یا یک سری گلی؟ چون فککنم اونا که دو تا سری دارن بهترن و راحتتر میشه لیمو ترش باهاش ا ...

من یک سری داره

نمیدونم

دو سریش ندیدم اونموقع که میخریدم بدون دسته بود و دسته دار

که من اول بدون دسته خریدم بعد رفتم عوض کردم دسته دار خریدم ولی هیچکس نگفت اینا دونوع و دو سری هم داره