hedieee مدیر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 عنوان خانما لطفاً بگید کدوم آب مرکبات گیر بهتره؟ + عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 16 پست سلاملطفاً نظرتون رو بگیددیروز برا جهیزیه این اب پرتقال گیری رو خریدم به قیمت 1100ولی حالا میخوام برم عوض کنم از مدلای دسته دارش بخرم. شبیه اینشما یا اطرافیانتون از کدوم نوع دارید؟بنظرتون کدوم بهتره؟ عوض کنم یا نه؟ زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد... 1399/07/15 | 22:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hedieee مدیر استارتر عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 897 ممنونم گلی قربونت عزیزم زندگی دقیقاً از جایی شروع می شود که یک نفر می خندد و خنده ی او با دیگران فرق دارد...
نجمه_خاتوون عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1464 سلام عزیزم برای خرید بهترین آب پرتقال گیری من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.https://biknik.ir/electric-citrus-juicers-bartar/