2777
2789
عنوان

من واسه عقدم اصلا آرایشگاه نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست
من بعد عقد رفتم ارایشگاه که ناهار مهمون داشتیم،عجله ای رفتم خیلی مزخرف ارایش کرد باز خوبه نرفتی تو

اگه منو میدیدی....

خیلی باحال بود با اون ابرو پر،آرایشم کرده بودن 

خخخخخ

گل گفتی  انگار مثلا ما شب خاستگاری از آرایشگاه اومده بودیم با آرایش پسندیده شدیم🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂 ...

😀😀🌹

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزه عجیبی نبود خیلی از اشنایان نمیرن ارایشگاه محضزی یه ارایش ساده میکنن برا جشن میرن ارایشگاه ولی هرچیزی ادابی داره عروس هم به ارایش و لباسش جذابه ولی مهم خوشبختیه انشالله همیشه خوشبخت باشی

❤❤❤❤
وا یعنی چی  نخون خب

نوشتب که بخونیم...

ولی اصلا ارزش گفتن نداشت

شما یا زشت یا خوشگل یا با ارایش یا بی ارایش به ما ربطی نداره،،اگرم شوهرت ازت راصی بوده  خداروشکر ولی دلیل بر خوشگلی داتی شما نیست

خوشبخت باشی

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خب ماهم ک آرایشگاه رفتیم برای تغییر توو چشم همسر نبوده صرفا، چون بی ارایش پسندیده شدیم قطعا. ماهم دو ...

😂😂😂😂

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
نوشتب که بخونیم... ولی اصلا ارزش گفتن نداشت شما یا زشت یا خوشگل یا با ارایش یا بی ارایش به ما ربطی ...

دقیقا،نه سوال خاصی تو تاپیکشه نه نظرخواهی نه چیزی 😕

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
😂😂😂😂

واسه امضات صلوات فرستادم 🌹

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من همینجوری تاپیک زدم  چرا ی سری اینجور میگن  نه قصدم برداشتی بود که شما کردین  نه ...

والا ما هم در عجبیم 

نمیگیم حرف بدی زدی 

ولی توش موندیم که منظورت چیه برامون سواله 

خب خیلیا اصلا جشن عقد نمیگیرن و آرایشگاه نمیرن 

خیلیا هم با اینکه جشن نمیگیرن ولی چون میخوان خاطره شه و اتلیه برن ارایشگاه میرن 

بعضیا هم با یه مانتو فوقش شیری رنگ تو محضر عقد میکنن میدن 

حالا من نمیدونم نیت شما از تاپیک چیه! 

اینکه ناراحتی ! یا نمیدونم چی؟