2777
2789
عنوان

تغذیه دربارداری من نگرانم

160 بازدید | 13 پست

من الان ۳۱ هفتمه.ازاول مرغ نخوردم گوشت هم درهفته چندبار توغذابوده..شیرخیلی کم خوردم چون دلدرد میشدم عوضش قرص کلسم میخورم واجیل ومیوه وخرما خوردم.وزنمم اول بارداری۶۷ بود دوکبلو کم شدم اویل ۶۵شدم الان که ۳۱هفتمه ۶۹ام.خیلی نگران خودم وبچم.میترسم بعدا خودم به مشکل بخورم .بچمم وزنش کم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از ماه اول تا ماه چهارم بارداری یک گرم هم اضافه نکردم ۷۹ کیلو بودم

بهم قرص مولتی ویتامین داد تو یک ماه ۳ کیلو زیاد کردم بعد گفت خیلی زیاده دوباره گفت مولتی نخور

الان ک ۲۶ هفته هستم ۸۴ کیلو شدم🤭 یعنی تو این ۶ ماه و نیم ۵ کیلو زیاد کردم خدا ب داد برسه این ۳ ماه چی بشه

تیکر تولد یکسالگی شاه پسرم تاج سرم😍😍😘😘
خودم چی بعد زایمان دندونام نریزه.کمبود نگیرم 

من بارداری قبلیم ۲۲ کیلو اضافه کردم همه ی مکمل ها رو هم میخوردم ولی بعد از زایمان کمبود ویتامین خیلی شدید گرفتم به نظرم به اضافه وزن ربطی نداره