2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد مچ گیری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2010 بازدید | 114 پست

میدونم منظورت اینه سر زده اومده ببینه توچیکارمیکنی ولی خب بپرس چرا خبر نداده حالا زندگیت جمع و جور بود یان

فرق من با بقیه اینه که ادا در نمیارم من خودهِ خودمم،خودِ واقعی خوب یا بد خُل یا دیوونه همینه...
من همیشه عادت دارم تا ظهر  میخوابم و ناهار درست نمیکنم چون تنهام حوصله غذا درست کردن ندارم  ...

بهزاد اسم عشقمه که رفت ...

لعنت به همه اونایی که باعث حال من شدن شمایی که تهمت میزنین خودتون همچین بنده پاکدامن خدا نیستین ..کاربریمو تعلیق نمیکنم اما میرم از اینجا هیچوقت نمیبخشمتونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری با اینکه مادرشوهره ندارم...ولی کاش همه فرهنگ اینو داشته باشن قبل از اینکه برن جایی خبر بدن...به خدا خیلی زشته

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

با ورزش فدات

برات دعا کردم صلوات فرستادم🥰

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
بشین پسر بزرگ کن فردا هم برو خونش عروس بگه اومده مچمو بگیره😐😐پسر پسر مار دوسر نریزید ...

نه والا راست میگی حالا مامان خودشون سر زده بیاد میگن قربونش برم مامانم دلتنگم شد سورپرایز م کرد 🤭

ایش چ مادرشوهرایی دارید!

اینا خودشون دختر ندارن،باور کنید دخترای اینا ازدواج کنن خانواده شوهر همین کارارو کنه با دختراشون.خودشونو جر میدن!با همه!.بعد راحت سر دختر مردم میارن‌.

نه والا راست میگی حالا مامان خودشون سر زده بیاد میگن قربونش برم مامانم دلتنگم شد سورپرایز م کرد 🤭

اره بخدا بدخت مادرشوهر ببین عروسامون پشت سر مامانم چی میگن

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
واااا....منم همیشه مادربزرگم سر زده میومد خدابیامرز....سر صبح....آنقدر دلم واسش تنگ شده...خیلی خوب و ...

اخع معلوم اومده مچ گیری 

گیر داده ک چرا انقدر میخوابی 

وقتی پسرم ۶ صبح میره سرکار تو هم باید بلند شی و بهش صبحونه بدی 

درصورتی ک شوهرم صبح بیدار  میشه و سرکارش صبحونه میخوره و کاری ب کارم نداره 

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
چه رسم بدوسختی سعی کن پول جور کنی یا حتی شده طلاهاتو بفروشی مستقل بشی

اره رسم بدیه خداروشکر درعوض طلای سنگین میخرن که بعد از یه سال یادوسال جدایی بتونن خونه بخرن پول هم همسرم تواین مدت جورکنه بذاره روش

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
یه چیزی بگم خانما من از وقتی اومدم نی نی سایت فهمیدم وقتی کسی گفت کاش زودتر خبر میدادی تدارک ببینم د ...

😅😅 عزیزم چقدر خودت خوبی که اینو تازه الان فهمیدی .. همینجور خوشبین بموون .