2777
2789
عنوان

درسته که میگن نجس یا همون ناپاک نباید به بچه شیر داد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 60 پست
راستی فراموش کردم بگم که جالبتر از همه این حرف ها اینه که شما هنوز کارکرد و دایره توانایی عقل رو نم ...

کی این حرف رو زده که مغز تنها مدرک کلیاته و در جزییات عاجز؟؟

چه جمله بی معنی ای هست این؟

در مورد مقدار استفاده از مغز هم بهتره حرفی نزنم

راستی فراموش کردم بگم که جالبتر از همه این حرف ها اینه که شما هنوز کارکرد و دایره توانایی عقل رو نم ...

فقط اینو بدونید این داستان که ادما فقط از 10 درصد مغزشون استفاده میکنن کاملا چرته. اکثر نواحی مغز انسان در اکثر مواقع در حال فعالیته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی این حرف رو زده که مغز تنها مدرک کلیاته و در جزییات عاجز؟؟ چه جمله بی معنی ای هست این؟ در مورد م ...

میتونید کتاب های منطق مثل منطق مرحوم مظفر یا نظرات فلاسفه ای چون ملاصدرا و ابن سینا و...رو مطالعه بفرمایید

درباره کارکرد های سه گانه عقل هم که الی ماشاالله مطلب و مقاله و کتاب موجوده

البته....در نگاه دانشمند فرزانه ای چون شما نظرات فلاسفه برتر جهان ذره ای ارزش نداره‌

فقط استفاده ده درصد از مغز یا به طور کلی عملکرد مغز که شما میفرمایید با کارکرد عقل دو چیز متفاوته.عجیبه که عقل و مغز رو یکی در نظر گرفتید!

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
همه چیز رو نمیدونم. اما میدونم ریختن آب روی بدن همراه گفتن یه جمله تاثیری روی فیزیولوژی بدن نمیتونه ...

متاسفانه همین حرفی هم که ادعا میکنید میدونید رو غلط بیان کردید.هیچ کجا گفته نشده برای غسل نیاز به گفتن جمله ای هست.

حتی نمیدونید که اثر غسل روی بعد مجرد انسانه نه مادی و فیزیولوژی بدن.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
میتونید کتاب های منطق مثل منطق مرحوم مظفر یا نظرات فلاسفه ای چون ملاصدرا و ابن سینا و...رو مطالعه بف ...

من اتفاقا مطالعه دارم توی فلسفه. اما نه فلسفه اسلامی. خیلی هم علاقمند هستم به فلسفه

ولی هیچ وقت منبعم رو فلسفه قرار نمیدم. چون پایه و مبنا و اساسی نداره

من علم رو قبول دارم برای توجیه مسائل، نه فلسفه

متاسفانه همین حرفی هم که ادعا میکنید میدونید رو غلط بیان کردید.هیچ کجا گفته نشده برای غسل نیاز به گف ...

حالا نیت کردن

خب منم حرفی در مورد تاثیر غسل روی روح و بعد مجرد انسان نزدم

گفتم جالبه فکر می کنید غسل کردن روی هورمونهای بدن یا مزه و کیفیت شیر مادر که بعد فیزیکی انسان هستن تاثیری میذاره

من اتفاقا مطالعه دارم توی فلسفه. اما نه فلسفه اسلامی. خیلی هم علاقمند هستم به فلسفه ولی هیچ وقت منب ...

فلسفه هم ناقص خوندید دوست عزیز؟حتی همون فلسفه غرب رو!!!

یا معنای علم رو نمیدونید یا معنای فلسفه رو!

منطق هم که اسلامی و غیر اسلامی نداره،یک سری قواعد پذیرفته شده بین همه عقلاست فرای دین و مذهب و ملیت و مبنای فکری

حالا نیت کردن خب منم حرفی در مورد تاثیر غسل روی روح و بعد مجرد انسان نزدم گفتم جالبه فکر می کنید غ ...

این تغییر مزه شیر و...رو که به خرافات و مشهورات عیر علمی میشناسیم

اما دلیل نمیشه که اصل غسل زیر سوال بره و تاثیرش روی روح انسان نادیده گرفته بشه

اگر سوبرداشتی هم از حرف شما پیش اومده عذرخواهی میکنم

موفق باشید🌷😊

فلسفه مسح سر چیه ؟ علم هم ثابت کرده ؟

من اطلاعی ندارم

تفکر مادیگرایان که به جدایی میان علم و دین قائلند همه چیز رو رد میکنه.

علت احکام نامشخصه،اگر به دلایلی هم دست پیدا میکنیم در واقع حکمت های احکام هستند.