2777
2789
عنوان

درسته که میگن نجس یا همون ناپاک نباید به بچه شیر داد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه بچم همون موقع بیدار میشه زلم میزنه به مافضول    

یااااخدا... حتی صدای نفستونم توی اون لحظه نباید بشنوه

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭
عزیزم بعضی ها وقتی پریودی شون تمام میشه و یا غسل جنابت به گردن دارند با تاخیر غسل میکنند منظور اونه

آهان مرسی که توضیح دادی

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
خیلی جالبه که فکر می کنید ریختن آب رو سرتون باعث میشه اتفاق خاصی بیفته یا هورموناتون تنظیم شه!!!!

برای منم   

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
خیلی جالبه که فکر می کنید ریختن آب رو سرتون باعث میشه اتفاق خاصی بیفته یا هورموناتون تنظیم شه!!!!

یا فکر می کنید جنب بودن یا حیض بودن رو مزه شیرتون تاثیر میذاره یا تاثیری رو کیفیتش داره  

خواهش می کنم ازتون یکم فکر کنید

ریختن آب به تنهایی باعث اتفاق خاصی نمیشه بلکه غسل به شکلی که امر شده باعث طهارت میشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

جالبتر اینه که آدم فکر کنه بیشتر از خالقش میفهمه

امام زمانم ؛ تنهایی ..... بی شک ما اهل کوفه هستیم که تو را تنها گذاشته ایم 😭😭
صد در صد!

راستی فراموش کردم بگم که

جالبتر از همه این حرف ها اینه که شما هنوز کارکرد و دایره توانایی عقل رو نمیدونید و متوجه نیستید که عقل تنها مدرک کلیاته و در جزئیات عاجز

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....