2777
2789
عنوان

رابطه با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلی کیستیکم ۳ سال چشم‌انتظارم اره خداروشکر شوهرم خیلی خوبه 

ببین منم حاظر بودم کل دنیا باهام بد باشن ولی شوهرم خوب باشه از شانس اخلاق نداره. عیب نداره مهم شوهرت ن اونا حداتو شکر کن انشالله ب وقتش بچه دارم میشی 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
ببین منم حاظر بودم کل دنیا باهام بد باشن ولی شوهرم خوب باشه از شانس اخلاق نداره. عیب نداره مهم شوهرت ...

مرسی ازت که دلگرمی بهم  دادی انشاا... شوهرت خوش اخلاق ترین مرد دنیا بشه عزیزم 

خدایا شکرت 
مادرشوهرت میاد ؟ من دو بار رفتم بعد اون جریان چند بارم زنگ زدم اما نیومد در صورتی قبلا هر روز خونه م ...

خدا ب تو گفته روووله...تو نظر کرده خدایی...حالشو ببر بابا..شوهرتم بعد ی مدت عادت میکنه.نترس اونا بچشون رو دور نمیندازن

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
مرسی ازت که دلگرمی بهم  دادی انشاا... شوهرت خوش اخلاق ترین مرد دنیا بشه عزیزم

شوهرم تا وقتی ک حرف حرف اون باشه خوش اخلاق وگرنه.... 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
خدا ب تو گفته روووله...تو نظر کرده خدایی...حالشو ببر بابا..شوهرتم بعد ی مدت عادت میکنه.نترس اونا بچش ...

خدا کنه عادت کنه عزیزم انشاا... که بیان سمتش با اون خوب باشن من نمیخوام 😩😩😩

خدایا شکرت 
من رفتم دنبال کار درامدم خوب شد الان فهمیدن سبک زندگیمون فرق کرده  فهمیدن پیشرفت کردیم کنجکاون ...

منم پس برم‌دنبال کاری چیزی عجب ادم های هستن مثل خانواده شوهر من 😞😞😞

خدایا شکرت 
ببین فقط برو دنبال پیشرفتت نشین غصه نخور اونا همینو میخوان

مرسی از راهنماییت عزیزم انشاا... زندگی منم به بهترین شکل رقم بخوره ممنون ازت❤❤❤

خدایا شکرت