2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازار کارش چطوره نسبت به بقیه ؟

کلا مهندسی باید پیگیرو زرنگ باشی واسه پیداکردن کار نسبت بقیه مهندسیایی ک گفتی کارش بیشتر واسه یه دختر ولی قبلیا ممکنه بیشتر مرد بخان

پس چه رشته ای دیگه هیچی نیست همه اش رتبه بالا میخواد

مهندسی کامپیوتر بنظرم بد نیست من خودم میخوام مهندسی کامپیوتر برم .. در کنارش کلاس بری هم فوق العاده میشه شرکت های خصوصی یا هر جا میشه کار کرد 

چون دیگه دنیا داره به سمت هوش مصنوعی پیش میره 

بازار کار دارن ؟

قطعا

کلا تجربه و تلاش که داشته باشی هرکاری بازار داره

البته محدودیت قائل نشو که با خودت بگی چون زن هستم فلان کار به دردم نمیخوره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مهندسی کامپیوتر بنظرم بد نیست من خودم میخوام مهندسی کامپیوتر برم .. در کنارش کلاس بری هم فوق العاده ...

کلاس چی برم ؟ کجا ؟ آخه این چهار تا رشته که گفتم مهر داره آزمون نظام مهندسی شرکت می‌کنی 

کلاس چی برم ؟ کجا ؟ آخه این چهار تا رشته که گفتم مهر داره آزمون نظام مهندسی شرکت می‌کنی

ببین تو دانشگاه حرفه به آدم یاد نمیدن ، همش حفظیات و فرموله .. اگه میخوای سریع تر وارد بازار کار شی بعد دانشگاه ، حین دانشگاه باید کلاس شرکت کنی 

مثلا خودم.. من رشته مهندسی کامپیوتر بدون کنکور دارم میرم .. از طرفی هم خارج دانشگاه کلاس های پایتون و برنامه نویسی کامپیوتر هم ثبت نام کردم تا مدرک بگیرم تا یه چیزی از کامپیوتر دستم بیاد .. خیلی مفیده این کار و خیلی جاها میتونی کار بگیری چون تمام شرکت ها و بانک ها ، ساخت وبسایت ها وابسته به کامپیوتره  ،این مدرک ها برای تقویت رزومه هم فوق العادست ، حداقل بیشتر از رشته های دیگه آیندتو تضمین میکنه