2777
2789
عنوان

رابطه با خانواده شوهر

412 بازدید | 35 پست

دوستان من با یکی از خواهرشوهرام حرفم شد و اونم هر چی از دهنش در امده بود به همسرم گفته بود بعد از اون با اینکه اون مقصر بود مادرشوهر و بقیه خواهرشوهرام به طرفداری از اون باما سرسنگین شدن خواهرشوهرام که کلا به طرفداری خواهرشون با ما قطع رابطه کردن مادرشوهرمم که طبقه بالای خونه ماست کلا دیگه خونه ما نیومد در صورتی که شوهرم میره اونجا منم دو بار رفتم اما نیومد کلا ما حذف شدیم نه مهمونی نه بیرون رفتن دیگه ما رو نمیگن همه باهم خوشن و ما تنها شدیم خیلی ناراحتم از واکنش خانواده همسرم که اینجوری پشت ما رو خالی کردن توی شهر غریب  حالا من کم کم عادت کردم به این شرایط اما شوهرم ناراحته نمیدونم چکار کنم 😩😩

خدایا شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن مستاجری و ی جای غریب منم مادرشوهرم ی مدت منو محل نداد همشون همینجوری ولی من خیلی ناراحت بودم الان عادت کردم هفته ای یبارم نمیرم 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
فکر کن مستاجری و ی جای غریب منم مادرشوهرم ی مدت منو محل نداد همشون همینجوری ولی من خیلی ناراحت بودم ...

مادرشوهرت میاد ؟ من دو بار رفتم بعد اون جریان چند بارم زنگ زدم اما نیومد در صورتی قبلا هر روز خونه من بود 

خدایا شکرت 
مادرشوهرت میاد ؟ من دو بار رفتم بعد اون جریان چند بارم زنگ زدم اما نیومد در صورتی قبلا هر روز خونه م ...

چند وقت بود نمیومد ولی آخر بخاطر دیدن دخترم اومد 

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید