2777
2789

زیاد تحقیق کردم برو پیش دکتر پاکروش . دوست خواهرم بعد از 15 سال ناباروری و 5 بار آی وی اف منفی یه نسخه رفت پیش دکتر پاکروش با آی وی اف بار آخر باردار شد اونم دوقلو پسر که الان 3سالشونه 😍

من برای خودم بار اولمه میخوام آی وی اف کنم بهم دکتر انصاری پور و مرکز ابن سینا رو معرفی کردن گفتن عالی جواب میده

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
خب منم همینم جفتمون بدون مشکل و شرایط عالی ولی خب نمیشه

حتما آزمایش ایمنی و انعقادی

آزمایش  ژنتیک  هر دو بدید 

توکل به خدا چی بگم  اینم تقدیر  ماست 

میترسم زمانی  مادر بشم که هیچ شوغی😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد تحقیق کردم برو پیش دکتر پاکروش . دوست خواهرم بعد از 15 سال ناباروری و 5 بار آی وی اف منفی یه نس ...

پاکروش زیاد شنیدم اتفاقا من  بیشتر از ای وی اف نیاز  به تشخیص درست  دارم عزیزم  ببینم مشکل  کجاست بازم ممنون توکل به خدا ایشالا  که زودی مامان بشی اونم سه قلو 😍😄

پاکروش زیاد شنیدم اتفاقا من  بیشتر از ای وی اف نیاز  به تشخیص درست  دارم عزیزم   ...

واسه ما در عرض یک روز رفتیم ابن سینا تشخیص کامل دادن . گفتن فقط آی وی اف . معلوم شد اسپرم همسرم توانایی داخل شدن به تخمک نداره و خودمم مشکل عدم تخمکگذاری دارم و تخمدانم تنبله

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
من ک 6ساله نفرستاده هیچ دکتری

ایندفعه رفنی بگو بنویس حتما ان شالله که مشکلی نیس

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اره منم باید وزنم بیارم پایین  خداروشکر  که مامان شدی  😍

همین کارایی که من میکردم رو تا عید انجام بده هم خودت هم شوهرت تغذیه سالم و ورزش ان شالله نتیجه بگیرید🌷🌷🌷

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
حتما آزمایش ایمنی و انعقادی آزمایش  ژنتیک  هر دو بدید  توکل به خدا چی بگم  این ...

چندسالته...منم میگم خدایا الان بده شوق بچه داریم ن زمانی ک سنمون بالارفته و حوصله نمونده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ممکنه بعد این ازمایش باردار شد؟اخه وقتی مشکلی ندارم نمیخام سراغ ای وی اف برم دوباره

اره فقط باید ای وی اف بشید ک زیگوتی انتخاب بشه ک مشکلی نداره

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
واسه ما در عرض یک روز رفتیم ابن سینا تشخیص کامل دادن . گفتن فقط آی وی اف . معلوم شد اسپرم همسرم توان ...

ایشالا مشکل همه زودی بر طرف بشه عزیزم ممنون بازم

همین کارایی که من میکردم رو تا عید انجام بده هم خودت هم شوهرت تغذیه سالم و ورزش ان شالله نتیجه بگیری ...

چشم عزیزم به نظرت  برم طب سنتی مزاج و رحمم گرم یا سرده یا نمیخواد  از لحاظ  علمی و دکتری نشد مامانم  میگه برو طب سنتی

چندسالته...منم میگم خدایا الان بده شوق بچه داریم ن زمانی ک سنمون بالارفته و حوصله نمونده

من ۶۶ هستم دیگه  ۳۳ سال اره والا مخصوصا  شوهرم که ۴۲ سالشه اکن میگه دیر شده بی خیال 😥

من ۶۶ هستم دیگه  ۳۳ سال اره والا مخصوصا  شوهرم که ۴۲ سالشه اکن میگه دیر شده بی خیال 😥

پس هم سنیم.. من شوهرمم 66همسن خودمه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چشم عزیزم به نظرت  برم طب سنتی مزاج و رحمم گرم یا سرده یا نمیخواد  از لحاظ  علمی و دک ...

جای درست و واقعی برو والا من نه از طب سنتی نتیجه گرفتم نه از دکترا چند دوره بادکش و دارو گیاهی خوردم

پس هم سنیم.. من شوهرمم 66همسن خودمه

باز خوبه ولی من شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگتر بیچاره میگه بچه سری پیری بیارم چیکار همش میگه ولش هرچی خدا بخواد اگر نمیده حتما حکمتی داره

جای درست و واقعی برو والا من نه از طب سنتی نتیجه گرفتم نه از دکترا چند دوره بادکش و دارو گیاهی خوردم

اوکی عزیزم  ممنون درست واقعی لامصب  همین  رویان سینا گاندی نیکان  بالاتر  که نداریم 😭😔