2777
2789
اگ كاريوتايپ دادين و مشكل نداشتين مشكل گنادي دارين

ن ندادم اصلا نمیدونم چی هستن نشنیدم...ازمایشه؟؟

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
منم مث توام جفتمون بی مشکل ولی فقط یبار ای وی اف کرد م و تمام...ج دلی داری بار رفتی باز میخای بری!!! ...

همه همینو میگن که صبر کن اخه تا کی  من ۱۰ سال ازدواج کردم   من و همسرم عاشق همیم ولی اون ۴۲ سالشه به خاطر اینه عجله دارم  😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشكل خاصي نداريد به احتمال زياد موزايسم گنادي داريد حتما مطرح كنيد با دكترتون

مرسی عزیزم یه تحقیق بکنم  ببینم چی هست ممنون از راهنماییت توکل به خدا😘

اگه مشكل خاصي نداريد به احتمال زياد موزايسم گنادي داريد حتما مطرح كنيد با دكترتون

راستی اگر مربوط  به ژنتیک میشه دادم مشکلی نداشتیم هر دو

همه همینو میگن که صبر کن اخه تا کی  من ۱۰ سال ازدواج کردم   من و همسرم عاشق همیم ولی ...

من خودمم 32سالمه..6ساله منتطرم وعاشق بچه ولی،وقتی همه راها رو رفتی و نشده باز دوباره رفتن!این داروها ضرر داره هورمونیه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
ن ندادم اصلا نمیدونم چی هستن نشنیدم...ازمایشه؟؟

حتما با دكترتون مطرح كنيد چون دكترا اصولا فقط به كاريوتايپ توجه ميكنن

اره احتمالاشما هيچ مشكل خاصي نداريد و فقط مشكل از ژنتيك تخمك يا اسپرمتونه

كه بعد از ازمايش و اي وي اف با انتخاب موارد بدون مشكل ميتونيد باردار بشيد

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
راستی اگر مربوط  به ژنتیک میشه دادم مشکلی نداشتیم هر دو

مربوط به ژنتيك گنادي هست

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح
بنظرم شش هفت ماه کامل به خودت استراحت هیچ دارویی نخور فکرشم نکن

برنامه همینه عزیزم  ولی فکر و خیالش نمیزاره چشم سعی میکنم تا سال دیگع توکل  به خدا😔

مرسی عزیزم یه تحقیق بکنم  ببینم چی هست ممنون از راهنماییت توکل به خدا😘

خواهش ميكنم عزيزم ايشالا مشكلتون حل يشه

من بعد پنج سال نازایی بدون علت و سه بار ای یو ای منفی بالاخره طبیعی باردار شدم عکس رنگی دوا درمون هم ...

اره منم باید وزنم بیارم پایین  خداروشکر  که مامان شدی  😍

هايپر شدم شكمم آب آورد مرگو جلو چشام ديدم

نه من خداشکر  اینطوری حالم خراب نشد ولی ۹تا جنین شد که آخرشم نتیجه نداد با این حال که بلاست بودن 

حتما با دكترتون مطرح كنيد چون دكترا اصولا فقط به كاريوتايپ توجه ميكنن اره احتمالاشما هيچ مشكل خاصي ...

ممکنه بعد این ازمایش باردار شد؟اخه وقتی مشکلی ندارم نمیخام سراغ ای وی اف برم دوباره

من خودمم 32سالمه..6ساله منتطرم وعاشق بچه ولی،وقتی همه راها رو رفتی و نشده باز دوباره رفتن!این داروها ...

چیکار کنم اگر میدونستم  مشکل دارم و نازا هستم ولش میکردم اینکه مشکل نیست بیشتر حرص میخورم فداتشم

چیکار کنم اگر میدونستم  مشکل دارم و نازا هستم ولش میکردم اینکه مشکل نیست بیشتر حرص میخورم فداتش ...

خب منم همینم جفتمون بدون مشکل و شرایط عالی ولی خب نمیشه