2777
2789
عنوان

طرز رفتار با خانواده همسر مادر شوهر و...

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 190 پست

هیچی منبعد باهاشون شریکی کار نکن دختر خوب فاصلتو باهاشون حفط کن از خونه میری بیرون درو خونتو قفل کن بعصی مادر پدرا فکز میکنن هرچی از پسرشون بکنن مال خودشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااااااااای چه طوری تحمل میکنی یا خدا اعصابم خورد شد از بس رفتی کمکش پررو شده فکر کرده وظیفته نری کمک ها .

ترشیم بگو شوهرم گفته نمیخاد درست کنی بعد خودت تنها درست کن اگه چیزی گفت بگو شوهرم نظرش عوض شدواسه پول اب و برق هم به رو خودت نیار بگو شوهرت جوابشونو بده واسه سونو و دارو همچرا پیش اونا حرف میزنی؟ 

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

سرت تو زندگی خودت باشه کمکشونم نرو این جماعت فقط بحث خودشون که باشه پیر باید خرچ کنه کمکشون باشه و .. وقتی حرف از عروس باشه پسر نباید خرج کنه نباید کمک کنه عروس وظیفشه... اه حالم از هر چی خانواده شوهر این مدلیه بهم میخوره که فکر میکنن عروس کلفت و کنیزه

دخترم تمام زندگی من
خدا بهت صبر بده بهترین کار اینه بری مشاوره  ،  اینا خیلی خاصن ولی خودت دهن به دهن نکن شو ...

دهن ب دهن نمیشم. به شوهرمم باش کمترین رفت آمد داریم ولی ی حیاطیم احتمالا تا دوسال اینجام تا خونمون بسازیم ی بار میگم دوسال اینجام راه بیام باهاشون یبارم میگم دو سال هم عمریه سوارم میشن

وا من با مامانمم شریکی چیزی درس نمی کنم چون میدونم به من چیزی نمیرسه😂😂😂تازه شوهرتم میگه بهت که.

بعدم خیلی نجیبی این همه کمک میکنی افرین. دیگه نظری ندارم کلا بد عادتشون کردی

دیگه کم نمیارم 

:(

واقعا خیلی خوبی . خدا ثوابشو بهت بده .

خیلییی قدر نشناسن خانواده همسرت.

من حتی یه نکته کوچیک از اینارو برای مادرشوهرم انجام ندادم. چون گفتم جاریم پیشش زندگی میکنه و کلی هم پول و خرج و مخارج میگیره از پدرشوهرم . الانم خانواده شوهرم بهشون زمین رایگان دادن دارن خونه درست میکنن خرج و مخارج خوراک و پوشاک جاریم و دو تا بچه هاش و برادرشوهرمو ...پدرشوهرم میده اونجا میخورن .

واسه همین منم گفتم وظیفه من نیست به من چه . هر کی میخوره خودش تمیز کنه  :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

کارای ترشی ورب و....بامامانت بکن کارای خونشونکن وقتی کمک حالت نیست ازیه روزقبلش بگومریضم تاروش نشه فرداش بگه بیا کمک اگر هم گفت رک بگوحال ندارم میرم بخوابم بزاربفهمه که شماوظیفه ای درقبالش ندارین

اصلا تا کمک نخواسته نرو اگرم گفت بگو باردارم برام خطرناکه والا من و مادر شوهرم هم از این کارا می کنیم و با ترازو همه چی رو تقسیم می کنیم و حساب کتاب با خودمونه شوهرت راس می گه دیگه اصلا شریک نشو و اگه می تونی جدا شیپ خوب

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

من مادرشوهرم سالی چند بار رب میپزه از گوحه بگیر تا انارو الوچه...

از روز اول نرفتم یبار اونجا بوذم باز اصلا دست نزدم میدونستم برم از سال دیگه میشه وظیفه  

امسال پخت ازم برعکس سالای قبل انتظار داشت با خنده گفت ی زنگ نزدی بهم کلی خسته شدم 

خیلی راحت گفتم مامان الکی خودتو عذاب میدی حوصله داریا

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
دهن ب دهن نمیشم. به شوهرمم باش کمترین رفت آمد داریم ولی ی حیاطیم احتمالا تا دوسال اینجام تا خونمون ب ...

نه کوتاه نیا به قول خودت سوار میشن،،بااحترام جواب بدین و از حقتون دفاع کنید

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خدا بهت صبر بده. الان که حامله ای دیگه  نباید بری برای تمیز کاری. اونو بهونه کن بعد از حاملگیت ...

نمیرم میگم گناهه خدا رو خوش نمیاد ولی میدونم مثل دفعات قبل برم قدر دانی نمیکنه ک هیچ وظیم هم میدونه