2777
2789

تو مدرسه مون 

اون طرف که یکسال ازم بزرگتره و ازم بدش میاد رفته به یکی از دوستام ۵ بار تند تند تکرار کرده دم گوشش گفته نرور نرو طرفش اون یک خط دیگست قاطی اینو دوستاش نشو حرفی فلان بیسار

اینارو اون دوست صمیمیم بهم گفت و اونم به اون عرضی جواب بدهد برو گمشو من اونو بهتر از تو میشناسم 

ولی خیلی پشتم بد حرف می‌زنه اون عوضی و همش می‌خواد من و اطرافیانش خراب کنه و خودش مظلوم و مثبت و پاک نشون بده که درواقع از پاچه خواری پاچه ورمالیدگی و چاپلوسی و خراب بودنش میاد

شما تو ایننطور شرایط چیکار میکنین؟ وقتی همش پشتتون تو همه جا بد میگن و نمیتونین ثابت کنین اشتباهه 

آبروم واقعا داره میره تو مدرسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکاری نتونستم بکنمدوستام ولم کردنمدرسمو عوض کردم...

واییی یعنی به اینجا کشید ...😔😔 این چه وعضشه یک عده عقده ای و بیشعور همه جا اونم بیشتر تو مدرسه هستن و هیچ وقت نمیشه آدم راحت باشه

مخصوصا خب دخترا همش اکیپی میان خرابت  میکنن.. برای من که اینجوری بوده

من این اتفاق برام افتاد همیشه همه جا خوب طرفو گفتم بدیاشو میدیدم بهمم میگفتن میگفتم چی بگم والا میخای تو خوب باهاش تا کن با خودش زیاد اوکی نشدم ولی خوب بودم چون اون مشکل داشت اخرشم بقیه دیدن من خوب میگم اون بد ازش زده شدن توجه نکن انگار وجود نداره اگر کسی گفت بگو اینور بد منو به تو میگه بد شمارم به من ولش کنید تموم میشه میره

بنظرم کسی که با حرف بقیه ذهنیتش راجبت عوض شه حتی نمیشه اسمشو دوست گذاشته چه برسه به بست فرند

واقعا حرفتو خیلییییی قبول دارم ولی اون حرفای وحشت ناک بدی می‌زنه پشتم که اصلا از هیچ جام خودمم بلد نیستم دربیارم چه برسه به اون و خب تاثیرشو رو عقاید و دیدگاه بقیه میزاره قاعدتا

من این اتفاق برام افتاد همیشه همه جا خوب طرفو گفتم بدیاشو میدیدم بهمم میگفتن میگفتم چی بگم والا میخا ...

😘😘😍 آره حرفت واقعا خیلی خوب بود ... به دردم خورد واقعا

تیم کشی دیگهباید تا دیر نشده یسری دور خودت جمع کنی من غفلت کردم

اووف دخترا بخای باهاشون اکیپ هم بشی تمام راز و ماز و هرچی تار و پوت اگیپ هست و میزارن کف دست اونا ... عدس تو دهنشون نم نمیکشه البته که عمدا هست و اینجور آدما دورو هستن 

میترسم بدتر شه با تشکیل اکیپ و اطرافیام

واقعا حرفتو خیلییییی قبول دارم ولی اون حرفای وحشت ناک بدی می‌زنه پشتم که اصلا از هیچ جام خودمم بلد ن ...

ببین در هر صورت کسی که حرف یکی دیگه رو بشنوه و علاوه بر اینکه نزنه تو دهن طرف که دیگه اون حرفو نزنه تازه باور کنه حرفو نمیشه رفیق در نظر گرفت

حتی اگه تعداد آدمای دورت و رفیقات کم شد خیلی خیلی بهتر از اینه که همچین آدمایی رو رفیقت بدونی 

من خودم بشدت از سمت رفیق ضربه خوردم و همیشه با رفیقام مثل خانوادم بودم و به این نتیجه رسیدم باید با کوچکترین اعصاب خوردی بزاری کنار 

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

اووف دخترا بخای باهاشون اکیپ هم بشی تمام راز و ماز و هرچی تار و پوت اگیپ هست و میزارن کف دست اونا .. ...

قرار نیست تو سریع که اکیپ بسازی

ببین مثلا یکاری که میتونی بکنی با دوستاش دوست بشی

سعی کن بهتر از خودش باشی 

ازش بد نگو و اتفاقا جوری رفتار کن که انگار از بدگویی پشت بقیه بدت میاد 

رفتار اشتباهی نکن که ازت اتو داشته باشن

آروم آروم چند نفرو دور خودت جمع کن و دیگه به اونا اهمیت نده

بارونو دوس دارم🌱